enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
34,7871
ALTIN
2.395,33
BIST
10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
20°C

Başkent’te Kürek Heyecanı Başlıyor

Başkent’te Kürek Heyecanı Başlıyor
07.07.2023
1
A+
A-

Ankara, bu yıl yine kürek yarışlarına ev sahipliği yapacak. Türkiye Kürek Federasyonu tarafından 7-9 Temmuz tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek Gençler Türkiye Kupası kürek yarışları, Mogan Gölü’nde gerçekleştirilecek.

 

Festival Havasında Kürek Yarışları

Ankara Büyükşehir Belediyesi destekleri ile Gölbaşı ilçesinde yer alan Mogan Gölü’nde düzenlenecek Gençler Türkiye Kupası kürek yarışları için hazırlıklar tamamlandı. Türkiye Kürek Federasyonu tarafından duyurulan Gençler Türkiye Kupası yarışlarında Mogan Park, festival havasında geçilecek yarışlara ev sahipliği yapacak. Yarışlar Mogan Park içerisinde yer alan Atılım Üniversitesi ve Ted Ankara Koleji tesislerinde gerçekleştirilecek.

 

24 Kulüp ve 350 Sporcu Mogan Gölü’nde Mücadele Edecek.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüplerin de yer alacağı yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından 24 kulüp ve 350’ye yakın sporcunun katılması bekleniyor. Yarışlarda U19, U17 ve U15 ekipler ile Master yaş grubundan sporcular, 2000 metrelik Tek Çifte, İki Çifte, İki Tek, Dört Tek, Dört Çifte ve Sekiz Tek tekne sınıflarında boy gösterecek. Yarış alanında yer alacak stantlar ile ziyaretçilere açık olacak organizasyon, hafta sonunda Başkent sakinlerini ağırlayacak.

 

2022 Yılında da Kürek Yarışları Başkentte Yapılmıştı.

Kürek yarışlarına ara vermeden devam edilecek olan Ankara’da, geçtiğimiz sene de kürek yarışları düzenlenmişti. 25-26 Haziran 2022 tarihlerinde Gençler ve Deniz Küreği Türkiye Kupası yarışlarının düzenlendiği Ankara’da, iki yıl üst üste kürek yarışı düzenlemiş olacak. Müsabakalar D Smart ve D Smart go’dan naklen yayınlanacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir