enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2120
EURO
34,7876
ALTIN
2.419,26
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
15°C
Samsun
15°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

BAFRA MEVLANASPOR U 16 TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİ’NDE

BAFRA MEVLANASPOR U 16 TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİ’NDE
07.04.2023
40
A+
A-

TURKIYE FINALI 1 PUAN DURUMU

Bafra Mevlanaspor U 16 futbol takımı; Türkiye Finalleri’nde Bafra’yı temsil etme hakkı ve başarısı kazandı. Kulüp Yönetim Kurulu adına Başkan Arif ÖZTÜRK; konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Bafra Mevlana spor U 16 futbol takımı; Play -off maçlarında, Samsun Büyükşehir Belediyespor’u 2-1 yenerek,Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazanmıştır. Şampiyon olan takımımızı; başta hocalarımız ve sporcu kardeşlerimizi ve değerli yönetici arkadaşlarımızı tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli Bafra Mevlanaspor Kulüp Başkanı’mIz ve aynı zamanda; Mevlana Mahallesi MuhtarımIz sayın Servet Şengül; Bafra Mevlana Spor Kulübü başkan yardımcısı sayın Oğuz Oğuzcan, Kübra Türk ve başkan yardımcılarımdan İsa Köprü, çok kıymetli yönetici arkadaşlarımız; Abdullah Uyar, Şenol Dursun, Şaban Yurduseven, Recep Akyildiz ve başta Bafra Belediye Başkanı’mız sayın Hamit Kılıç ve Spor Müdürü’müz sayın Yusuf Danişmaz; kurulduğumuz 2016 yılından bu yana bize vermişleri olduğu maddi ve manevi desteğin karşılığını, baframızı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmek üzere gideceğiz.

Burada emeği geçen; her konuda bizlere destek olan, değerli abim Hasan Özbulut’a ve ismini sayamadığım birçok kişiye çok teşekkür ediyorum. Elbette ki maddiyat çok önemli ama biz dar imkanlarla çalışmanın karşılığı olan emeğimizi aldığımıza inanıyoruz.

İnşallah bu başarıların devamı U 15 ve U 17’de oynayacağımız Play-offlar maçı sonrası da aynı hedefe gideceğimizden şüphemiz yoktur. Yeter ki çalışalım diyoruz. Bu konuda değerli hocalarımı ve sporcu kardeşlerimi kutluyor, herkese teşekkür ediyorum.”

Ayrıca takım antrenörü Cem Çatmakaş ise; U 16 takımlarının, Türkiye Finalleri’ne yükselmesi nedeniyle; duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:

” Bafra Mevlanaspor U 16 Takımı’mız; Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Samsun’umuzun güçlü takımlari arasından grubu Lider tamamlamak kolay iş değil evlatlar.

Büyük bir iş başardınız, tarih yazdınız. Tüm zorluklara rağmen; oyun sistemimizi sabırla, inatla oynamaya çalıştınız. Ayaklarınıza, yüreklerinize ve emeklerinize sağlık evlatlar.

Sizlere inanmayanlara büyük cevap verdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. İşimiz yeni başlıyor. Çalışmaya, hep beraber öğrenmeye devam edeceğiz. Ayrıca; bizlere oyuncularını kazandıran Nedim Saral, Berati Kara, Efkan Kahraman ve Aris Ebru hocalarıma çok teşekkür ediyoruz.

Benim adıma paylaşım yapan hocalarıma, mesaj atanlara, arayanlara da çok tesekkurler.

ŞAMPIYON BAFRA MEVLANASPOR.”

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir