enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4029
EURO
34,7782
ALTIN
2.401,65
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
15°C
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BAFRA MEVLANA U 13 ÇARŞAMBASPOR U 13 BERABERE 2- 2

BAFRA MEVLANA U 13 ÇARŞAMBASPOR U 13 BERABERE 2- 2
14.06.2023
6
A+
A-

BAFRA MEVLANA U 13 ÇARŞAMBASPOR U 13 BERABERE 2- 2

Samsun İlkadım Baruthane Stadı’nda oynanan U 13 Play Off maçında; Bafra Mevlanaspr, Çarşambaspr U 13 takımı ile 2-2berabere kaldı.

Bafra Mevlana spor yönetimi adına Arif Öztürk; bu maçla ilgili şöyle konuştu:

” Oyuncularımızı ve rakip takımı kutluyorum. Çocuklar asla yılmak yok. Çalışmaya devam. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Bafra Mevlana spor yönetimi adına Arif Öztürk

Bafra Mevlanaspor Yönetimi adına Arif Öztürk; U Ligi takmlarının yapmış olduğu maçlar ve alınan sonuçlarla ilgili şu açıklamalarda  bulundu:

MEVLANASPOR’DAN TOPLAMDA  6  KUPA ve U LİGİ BAŞARILARI

” Bafra Mevlana Spor Kulübü olarak; 2022-2023 Futbol Sezonu’nda, bizlere sponsorluk anlamında desteklerini esirgemeyen şirketlere ve iş insanlarına, sayın Turgay Durgun bey’e ve Mevlana spor kulübümüzün 2. başkanı sayın Oğuzcan Türk beye, bize vermiş oldukları desteklere biz de karşılık olarak; U 13 şampiyonluğu, U 14 ikinciliği, U 16 şampiyonluğu ve U 16 Türkiye şampiyonası, U 17 şampiyonluğu ve U 18 üçüncülüğümüzü hediye ediyoruz.

Toplamda 6 kupa ile ve A takımımızda şu anda grubunda şampiyonluğun en güçlü adaylarından 2 maç sonra inşallah oradan da bir şampiyonluk çıkararak, sezonu kapatmış olacağız.

Bu anlamda emeği geçen herkese; şasım, yönetim kurulu, antrenörlerimiz ve değerli tafraftarlarımız adına, destek veren şirketlere çok teşekkür ediyor,minnetlerimizi sunuyoruz.”

Haber: Oktay ZERRİN- BafraBAFRA MEVLANA SPOR SORUMLUSU VE BASKANI ARIF OZTURK

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir