enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C

BAFRA MEVLANA SPOR U 16 GRUP 1.Sİ ve ŞAMPİYONU

BAFRA MEVLANA SPOR U 16 GRUP 1.Sİ ve ŞAMPİYONU
21.01.2022
34
A+
A-

BAFRA MEVLANA SPOR U 16 GRUP 1.Sİ ve ŞAMPİYONU

Bafra Mevlana Spor Samsun Bölgesi, U 16 Ligi’ nde, C Grubu’nda mücadele etti. Grupta Bafra Mevlana Spor; Genç Bafra, Cedit Ilıca, Samsun Demir Spor, Uğur Şehit Birinci ve Samsun Kışla Spor takımlarının yer aldığı grubu; 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 27 puanla tamamlayarak Grup Lideri ve Şampiyonu oldu.

Mevlana Spor, Grup birincisi olarak Play-off’a  kaldı. Bafra Mevlana Spor U 16 Takımı; bu gruptaki maçlarda da başarılı olursa, Türkiye Şampiyonası’ na direkt katılma hakkı elde edecek.

Bafra Mevlana Spor Kulübü 2. Başkanı Arif Öztürk şunları söyledi:

” Başta hocalarımız Mustafa Şahin, Cem Çatmakaş ve Ercüment Bey hocalarımızı ve sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum.

Hedefimiz; inşallah Play-off grubunda başarılı olup; Bafra’ mızı en iyi şekilde, Türkiye Şampiyonası’ nda temsil etmektir.”

Takımımızda yetenekli ve gelecekte Bafra’ yı en iyi şekilde temsil edecek, sporcu kardeşlerimiz var. Bu çocuklarımız; kendilerini Türkiye Şampiyonası’ nda, vitrine çıkarıp inşallah kendilerini gösterme imkanı bulacaklar diye düşünüyoruz.

Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen; Kulüp Başkanımız Servet Şengül, Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç ve Spor Müdürü’ müz Yusuf Danışmaz’ a  teşekkür ediyoruz.”

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir