enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1984
EURO
35,0155
ALTIN
2.505,54
BIST
11.049,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
21°C
Samsun
21°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

ANKARA’DAKİ TÜRKİYE BOCCE ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE 3. SÜ OLDULAR

ANKARA’DAKİ TÜRKİYE BOCCE ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE 3. SÜ OLDULAR
12.06.2023
57
A+
A-

ANKARA’DAKİ TÜRKİYE BOCCE ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE 3. SÜ OLDULAR

Samsun Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi, Genç Kızlar Bocce Takımı; Türkiye Bocce Şampiyonası’nda, Türkiye 3. lüğü kupası ile Alaçam’a dönerek, büyük bir başarya imza attı.

Okul sitesinden yapılan konuyla ilgili açıklama şöyle:

” Okul Sporları Bocce Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 03-04 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara-Akyurt’ta Muhammed Hamdi Yazır Anadolu İmam Hatip Lisesi bocce sahasında yapıldı.

Okulumuz  Kız Bocce Takımı Nursultan Helvacı, Semanur Demir, Sevdanur Mete, Dilara Azra Ak ve Cennet Yılmaz müsabakalarda; Samsun’u ve okulunu en güzel şekilde temsil ettiler.

BOCCE ŞAMPİYONASI TÜRKİYE 3. SÜ OLDULAR

Birinci gün oynanan 5 maç sonucunda; ilk 8 takım arasına girerek, Çeyrek Final oynamaya hak kazandılar.

İkinci gün ise rakiplerini çeyrek finalde eleyerek; ilk dört takım arasına girmeyi başardılar ve final maçlarını oynamaya hak kazandılar.

Final maçlarında ise Türkiye 3. sü oldular.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyalarını ve kupalarını Bocce Asbaşkanı Faik KAPSIZ takdim etti.

Okul Müdürümüz Nurcan BOLAT  “Önce il birincisi, sonrasında bölge üçüncüsü ve şimdi Türkiye Şampiyonasında üçüncülüğü elde eden öğrencilerimi ve onları çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cihat AKAY’ı tebrik ederim.

Kızlarım çok çalıştılar, çok emek ettiler. Türkiye üçüncüsü olarak bize büyük bir gurur yaşattılar. İlk yılda böylesine bir galibiyet elde etmeleri okulum adına çok büyük bir başarıdır.

Kızlarımızı maçlarda yalnız bırakmayan Beden Eğitimi Öğretmeni Cihat AKAY ve Arapça Öğretmeni Hanife DEĞİRMEN’e teşekkür ederim.

İlimize ve okulumuza Türkiye üçüncülüğü gururunu yaşatan kızlarıma; okulum adına canıgönülden teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

Okulumuz mezunlarından Sayın Osman TURAL’a lojistik desteği, ayrıca okulumuz mezunlarından  Alaçam Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanı Ramazan ÇOBAN’a  ödül törenine gelerek bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim.”

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir