enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

AKPA Kimya Sponsorluğunda, TAYK – Deniz Harp Okulunun 250’nci Kuruluş Yılı ve 52’nci Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı Başladı!

AKPA Kimya Sponsorluğunda, TAYK – Deniz Harp Okulunun 250’nci Kuruluş Yılı ve 52’nci Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı Başladı!
16.07.2023
6
A+
A-

Yaklaşık 390 deniz mili mesafeli Türkiye’nin en prestijli ve uzun rotalı açık deniz yat yarışı AKPA Kimya Sponsorluğunda, TAYK – Deniz Harp Okulunun 250’nci Kuruluş Yılı ve 52’nci Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı Çengelköy, İstanbul’da başladı.  

Yaklaşık 390 Deniz mili mesafesi ile Türkiye’de yapılan en uzun rotalı, tek etaplı yarış olma özelliğini elinde bulunduran yarışa 37 tekne katıldı. Yarış, Kuzey Deniz Saha Komutanı Tümamiral Sayın İbrahim Özdem Koçer tarafından işaret fişeğiyle Çengelköy’de saat 12:05’te başladı. Uluslararası yarış statüsünde olan AKPA Kimya Sponsorluğunda, TAYK Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışına yurtdışından katılımın da oldukça yoğun olduğu gözlendi. Yarışın başlangıcına katılan AKPA Kimya Genel Müdürü Sayın Kemal Darcan ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Zafer Darcan Türkiye’nin en uzun rotalı, tek etaplı, zorlu yarışında tüm katılımcılara başarı dileklerini iletti. 

 

Deniz Harp Okulunun 250’nci Kuruluş Yılına Özel Selamlama

Deniz Harp Okulunun 250’nci kuruluş yılı olması dolayısıyla bu yıl yarışta bir değişiklik olarak başlangıçtan sonra yarışçılar Marmara denizini çıkmadan önce Heybeliada’ya geçerek eski Deniz Harp Okulu’na ve Türk Deniz Kuvvetlerine selamlama gerçekleştirdiler. 37 teknenin kayıt yaptırdığı yarışta tekneler tek etaplı olarak mola vermeden yarışı tamamlayacaklar.

 

AKPA Kimya’dan Overall Birinciye Özel Ödül

18 Temmuz 2023 Salı günü saat 19:30’da Turgutreis/Bodrum’da başlayacak ödül töreninde AKPA Kimya tarafından overall birincisi olan takımın ekibine 10 adet çanta ve içerisinde sürpriz hediyeler özel ödül olarak verilecek. AKPA Kimya, yelken sporunu daha geniş kitlelere duyurabilmek ve denizci bir nesil yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla denizciliğe gönül vermiş kişileri yarışa teşvik etmeyi amaçladığını belirterek herkesi denize davet ediyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir