enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3630
EURO
34,9070
ALTIN
2.386,90
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 3. Etabı olan Fethiye – Marmaris etabında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutluyor

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 3. Etabı olan Fethiye – Marmaris etabında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutluyor
23.04.2024
1
A+
A-

Tour of Türkiye’de 23 Nisan coşkuyla kutlanacak. Neşeli etkinliklere sahne olacak organizasyonun co-sponsoru Mosso Bisiklet, çocukları unutmayarak TUR’un 59. yılına özel 59 çocuğa bisiklet hediye edecek 

Antalya’dan Kemer ve Kaş’a, Fethiye’den, Marmaris’e, Bodrum’dan Kuşadası’na, Manisa’dan (Spil Dağı), Çeşme ve İzmir’den İstanbul’a ulaşan dev organizasyonu ile Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, dünyaca ünlü bisikletçilere 1.188 kilometrelik masalsı parkurunda 14 ülkeden 25 takım, 175 bisikletçi ve yaklaşık 2.000 kişilik dev organizasyona 21-28 Nisan tarihleri arasında Turkuaz rekabete ev sahipliği yapıyor. 

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek 59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ana sponsoru Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve “Powered By” konumlaması ile Türk Hava Yolları. Co-sponsor MOSSO, bisiklet sektörünü temsilen TUR’a değer katıyor.  

23 Nisan’da Rota Çocuklar 

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 3. Etabı olan Fethiye – Marmaris etabında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlanacak.

Fethiye – Marmaris etabının hem start hem de finiş alanlarında çocukları birbirinden özel ve eğlenceli etkinlikler bekliyor. 

Mosso ile 59 Çocuk Bisiklet Hayallerine Kavuşacak

Muğla Valiliği, Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Marmaris Kaymakamlığı ve Marmaris Belediyesi destekleriyle belirlenen 9-12 yaş aralığındaki çocuklara, TUR2024’ün 3. etabının finiş noktası olan Abdi İpekçi Parkı’nda yaşamı ve doğayı temsil eden yeşil mayonun sponsoru Mosso Bisiklet, 59 adet bisiklet hediye edecek. Çocukları bisikletle buluşturmayı hedefleyen Mosso Bisiklet, TUR2024’e değer katmaya devam ediyor. 

TUR2024’de Çocuklara Özel 23 Nisan Sürüşü 

Dünyaca ünlü bisikletçilerin finiş noktasında Mosso ile hayallerine kavuşan çocuklara özel, 200 metrelik TUR 2024 23 Nisan sürüşü düzenlenecek. Artistik bisikletin dünya şampiyonu Viola Brand, eşsiz gösteriyle çocuklara eşlik edecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir