enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3687
EURO
34,7521
ALTIN
2.394,17
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C

Yeniden Refah Partisi’nin Eski Atakum İlçe Başkanı, Serdar Yaman, İyi Parti’ye Katıldı

Yeniden Refah Partisi’nin Eski Atakum İlçe Başkanı, Serdar Yaman, İyi Parti’ye Katıldı
13.02.2024
46
A+
A-

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) eski Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, siyasi arenada çalkantılı bir dönemeçle İyi Parti saflarına katıldı. Yaman’ın bu kararını destekleyen gerekçeleri içeren açıklamaları, siyasi kulislerde dikkatle takip edildi.

Yaman, yaptığı açıklamada, siyasi hayatı boyunca YRP çatısı altında “iyi insanlar” tanıdığını ve “iyi dostluklar” edindiğini belirtti. Ancak son dönemde YRP’nin samimiyetten uzaklaştığını ve siyasi çizgisinden saparak makam ve mevki çıkarlarını öne çıkardığını hissettiğini ifade etti.

Özellikle ilçe başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra YRP’nin Atakum’daki durumunu yakından izlediğini dile getiren Yaman, ” YRP Siyasi hayatım içerisinde İYİ insanlar tanıdım. İYİ dostluklar edindim . Samimiyet ile hizmet yapmak isteyen arkadaşlar ile omuz omuza çalıştım .
Gelinen bu noktada YRP’nin samimiyetinden uzaklaştığını, siyasi çizgisinden çıktığını hissettim !

Özellikle ilçe başkanlığını bıraktıktan sonra İl başkanlığını dikkat ile takip ettim. Samimiyetten uzak tamamen makam ve mevki çıkarları doğrultusunda siyaset yaptıklarını gördüm . 8 ay Atakum ilçesine başkan atayamadılar . Sonunda yine bizim önerdiğimiz bir adayı ilçe başkanı yaptılar . Ancak ne bir teşkilat yapısı var , ne ilçe binası var , nede yaklaşan seçim öncesi Belediye Başkan adayları var .
Hal böyle olunca tesbitlerimde yanılmadığımı gördüm . Atakum YRP için üvey evlat gibi …..

Diğer ilçelerde daha vahim durumlar var . Çarşamba içler acısı , Terme hakeza , Canik Rant kavgası yeri (pazarlık üstüne pazarlık yapıldığını düşünüyorum ) , Bafra deseniz teşkilatı yok , Yakakentte ilçe başkanlığı yok , Havza İlçe başkanlığı yok . Kavak ilçesine ismi daha önce yolsuzluğa karışmış belediye başkanı adayı !

Bu bağlamda YRP Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Zor’un türlü fırıldaklar çevirip (fırıldak kelimesi mecaz olarak kullanılmıştır) atanmasını sağladığı İl başkanının da başarısızlığı ayan beyan orta olduğunu düşünüyorum .

YRP SBB Adayı Syn Av. Adem Güney’in bu teşkilat yapısı ile kazanma şansının zor olacağı kanısındayım .

Daha sayabileceğim çok şey var ancak uzatmak istemiyorum .

Bunca yanlışın, entrikanın ve samimiyetsizliğin olduğu bir ortamda , benim siyasi hayatımı sürdürmemin anlamı olmadığını gördüm .

Milliyetçi bir yapıya sahip olan yetiştirilme şartlarımın , İYİ PARTİ içerisinde ülkemize, şehrimize ve ilçemize hizmet edebileceğimin düşüncesi etken oldu .
Atakum Belediye Başkan Adayı Syn Adem Bektaş bey ile mücadelemizi verip , Hemşerilerimize herşeyin İYİ’sini sunmak üzere yola çıktık

Daha önce verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağımızı taahhüt ederiz .

Daha ne olsun İYİ’lik sağlık
Atakum’da İYİlik yap sandığa at…” diye açıkladı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir