enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C

TÜFEKCİ SAMGİAD’I ZİYARET ETTİ

TÜFEKCİ SAMGİAD’I ZİYARET ETTİ
05.05.2023
10
A+
A-

TÜFEKCİ SAMGİAD’I ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Samsun Genç İş Adamları Derneği’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öztekin ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

“SAMGİAD GİBİ DERNEKLERE İHTİYACIMIZ VAR”

Tüfekci, sosyal sorumluluk ve şehre katma değer katma anlamında SAMGİAD’ın çok önemli olduğunu vurgulayarak “Samsun’un gelişmesi, kalkınması için genç girişimcilere ve genç fikirlere çok ihtiyacımız var. Yeni fikirler üretme, geliştirme ve gerçekleştirme noktasında çok büyük destekler sağlayan derneğimizi bu güne getirenlere, Samsun için hizmet etme gayretiyle yola çıkmış bir vatandaş olarak çok teşekkür ediyorum. İnşallah Samsun halkına vekillik etme görevi nasip olursa daha çok istişare halinde olup Samsunumuzu nasıl daha ‘İYİ’ yerlere getiririz, şehrimiz için ne yapabiliriz gibi konularda birlikte çalışmak ve hareket etmek bizi daha çok güçlendirecek ve şehrimize daha iyi hizmetler getirmemizi sağlayacaktır.” dedi.

“SAMSUN KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİRDE 48.SIRADA”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İmren Nilay Tüfekci, Samsun’un kişi başı milli gelir sıralamasında hak etmediği yerde olduğunun altını çizerek, “Şehrimiz tarım, sanayi, turizm gibi başlıca sektörlerde neredeyse hiçbir şehrimizde olmayan imkanlara sahipken bunu sıralamalara yansıtamamamız Samsun’a büyük hakarettir. Bu iktidarın 21 yılda Samsun’u getirdiği durum sayılarla ortada. Sizlerden hep alan ama bu şehre hiçbir şey vermeyen iktidardan kurtuluşumuz çok yakındır. Sadece birkaç sektörde değil şehrimizi her sektörde kalkındırarak sadece Karadeniz’in değil Türkiye’nin sayılı illerinden olmasını ve yurt içi yatırımın dışında yurt dışından da yeniden yatırım çekmesini sağlayacağız. Elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Size sözümüzdür, Samsun ‘İYİ’ olacak.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir