enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Tekkeköy’de Gelinlik ve Damatlıklar Hayır Çarşısı’ndan

Tekkeköy’de Gelinlik ve Damatlıklar Hayır Çarşısı’ndan
29.07.2023
6
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Hayır Çarşısı sağladığı kıyafetlerle çiftlerin en mutlu günlerinde yanlarında oluyor.
Hayatın en güzel anlarında maddi sıkıntılarla boğuşan genç çiftlerin evlilik hayallerine destek olan Tekkeköy Belediyesi gelinlik, damatlık, kına ve nişan kıyafetleriyle yüzleri gülümsetiyor. Belediyeye bağlı hayır çarşılarında unutulmaz anlarda kullanılabilecek kıyafetler vatandaşlara ücretsiz olarak sağlanıyor. Yeni evlenecek ancak maddi durumu yetersiz olan çiftlerin yararlandığı uygulama takdir topluyor. Birçok modelin yer aldığı zengin bir gelinlik ve damatlık koleksiyonuna sahip çarşıda ayrıca sünnet kıyafetleri, nişanlıklar ve abiye elbiselerde yer alıyor. Tekkeköy Belediyesi sevgi ve dayanışma köprülerinin güçlendirilmesi için yapılan çalışmayla vatandaşların en güzel ve şık kıyafetlerle ışıldamalarına destek oluyor.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Komşuluk ilişkilerimizi güçlendiren, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendiren bu çalışmamız ile genç çiftlerimize evlilik hazırlıklarında elimizden gelen desteği sağlamayı amaçladık. Bir aile gibi gördüğümüz Tekkeköyümüzde maddi güçlüklerle boğuşan sevgili gelin ve damat adaylarımızın, artık kendi masallarının kahramanı olmaları için yanlarındayız. Gelinlik, damatlık, kına ve nişan gibi özel günlerde giyilecek kıyafetleri belirli bir süreliğine kiralık olarak sağlayarak, bu güzel anların en unutulmaz şekilde yaşanmasını hedefliyoruz. Çünkü onların mutluluğu, bizlerin de mutluluğudur” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir