enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
18°C
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Tekkeköy Belediyesi’nden evde kuaför hizmeti

Tekkeköy Belediyesi’nden evde kuaför hizmeti
23.03.2024
5
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi’nden evde kuaför hizmeti
Sosyal belediyecilikte öncü hizmetleriyle tanınan Tekkeköy Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ‘evde kuaför’ hizmeti veriyor.

Tekkeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne yapılan başvuru sonucunda evlerinde ziyaret edilen yaşlı, hasta, engelli ve evinden çıkamayacak durumda bireylere evde kuaför hizmeti ile kolaylık sağlanıyor. Belediye bünyesinde çalışan kuaförle ücretsiz olarak verilen hizmet vatandaşlarda takdir topluyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,”Gıda ve kıyafet yardımlarımız, hasta taşıma hizmetlerimiz ve her gün sıcak yemek desteklerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın üzerinden desteğimizi hiç çekmiyoruz. Yine uygulamış olduğumuz evde kuaförlük hizmetimizle evlerinden çıkamayacak durumdaki vatandaşlarımızın yanlarında olarak kuaförlük ile ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz fertlerimizin yaşamlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak adına elimizden geleni dün olduğu gibi gelecekte de yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir