enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3712
EURO
34,7821
ALTIN
2.439,61
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Samsun Gürcistan Arasında Sağlık Turizmi Güçlenecek

Samsun Gürcistan Arasında Sağlık Turizmi Güçlenecek
09.08.2023
5
A+
A-

Samsun ile Gürcistan arasındaki ekonomi, sağlık ve turizm köprüsü kurulması adına Büyük Anadolu Hastaneleri ev sahipliğinde MEDİKÜM Cerrahi El Aletleri ve Sağlık Müzesi’nde ilgili kamu, kurum ve kuruluşlarının yetkililerinin katılımı ile bir toplantı düzenlendi.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Mehmet Bilgin, TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar ile ilgili kamu, kurum, kuruluşlar ve özel hastanelerinin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda, Samsun ile Gürcistan arasında yapılacak olan sağlık turizmin üzerinde değerlendirmeler yapılarak özellikleSamsun Tiflis direk uçuşların önemli etkisi olarak Türk Cumhuriyetlerinde n aktarmalı gelecek yolcuların daha ucuza tercih etmesi şehrimize katkıda bulunması yönünde görüşmelerde bulunuldu.Toplantıya ev sahipliği yapan Büyük Anadolu Hastaneleri’nin Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çiftçi, “Samsun Gürcistan arasında sağlık turizm köprüsünü kurmak, direkt uçuşların programını yapmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Gürcistan Konsey Başkanı Osman Çalışkan, eylül ayının sonuna doğru başlamak üzere Tiflis-Samsun arası haftada 2 uçuş planladıklarını dile getirdi. Diğer katılımcılar da konuyla ilgili olarak öneri ve görüşlerini dile getirdiler.Samsunumuz için faydalı bir çalıştay oldu. Büyük Anadolu Hastaneleri olarak sağlık turizmine sağlanacak katkıda her zaman iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda toplantıya katılan kamu, kurum ve kuruluşların ile özel hastanelerinin üst düzey yöneticilerine katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

anadolu080823 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir