enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3736
EURO
34,7899
ALTIN
2.398,93
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
21°C

Rakibe Göre Daha Çok Pozisyona Girdik

Rakibe Göre Daha Çok Pozisyona Girdik
22.08.2023
7
A+
A-

11 yıl aradan sonra içeride oynadığımız ilk iç saha maçını kazanmak istiyorduk.
Ön alan baskısı ile Fenerbahçe’yi konfor alanı dışına çıkarmaya çalıştık. Tadiç-Cengiz-Fred üçlüsünün Dzeko ile bağlantısını kesmeye çalıştık. Onların bağlantısını kesince üretme açısından iyi işler yapamadılar. Planımız ilk yarıda iyi işledi. Rakibe göre daha çok pozisyona girdik. Değerlendirebilseydik farklı olabilirdi. Neticede Fenerbahçe ile oynuyoruz. Burada sadece bir kez hata yaptık. O pozisyonda yediğimiz golle geriye düştük ve maçı kaybettik. Sonuçtan üzgünüz.
Taraftarımıza teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel destek verdiler. Daha çok çalışmamız gerekiyor, önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir takım olacağız. Hazırlık sürecine yeni katılan arkadaşları daha üst seviyeye çekeceğiz ve alternatif kadromuzu da daha geliştirmemiz gerekiyor.
Şu an hücum hattında santrfor bölgesine ve orta sahaya transferlerle ilgili başkanımız çalışmalarına devam ediyor. Lig uzun bir maraton. Kalan 36 haftada kadromuzu oluşturup, iyi bir takım olmaya çalışacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir