enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2758
EURO
35,0631
ALTIN
2.473,29
BIST
10.509,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Özatılgan; “Atakum’da Yönetim Anlayışını Gençleştirmek İstiyoruz!”

Özatılgan; “Atakum’da Yönetim Anlayışını Gençleştirmek İstiyoruz!”
05.12.2023
5
A+
A-

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze 4434a385 7d38 4bbe a1a7 76e8d5f35808

Atakum’da yönetim anlayışının gençleşmesi gerektiğini söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, “Genç bir belediye başkanı ve genç bir ekip eşliğinde Atakum’da yönetim anlayışını gençleştirmek istiyoruz” dedi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, esnaf ziyaretlerini ve vatandaş buluşmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Atakum İlçesinde kapsamlı bir seçim programı uygulayan Gamze Özatılgan, “Atakum’da değişim zamanı yaklaşıyor. Hemşerilerimiz de, biz de bu değişimi heyecanla bekliyoruz” dedi.

“ATAKUM BENİM EVİM!”
Atakum’da her kesimden vatandaşı yakından ilgilendiren projelerle ve hayatı kolaylaştıracak çalışmalarla ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, “Bu önemli göreve talip olmadan önce, detaylı bir ön hazırlık süreci gerçekleştirdim. Hangi mahallemizde, hangi sorunlar var, bunların hepsini iyi biliyorum. Atakum’u bu sorunlardan kurtarmak, daha da yaşanılabilir bir ilçe ortaya çıkartmak çok kolay. Bunun için her kesimden vatandaşımızı yakından ilgilendiren projelerin, hayatı kolaylaştıracak çalışmaların hazırlıklarını tamamladım. Bu ilçe benim doğduğum, büyüdüğüm, kuşaklardır büyük bir aşkla bağlı olduğum toprağım. Atakum benim evim. Evimi daha da güzelleştirmek istiyorum” dedi.

ATAKUM’A GENÇ YÖNETİM GEREK!
AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Gamze Özatılgan, ilçe nüfusundaki gençlerin oranının fazlalığına dikkat çekerek, “Atakum nüfusunun büyük bir kısmını gençler oluşturuyor. Böyle genç ve enerjik bir nüfusa sahip olan ilçemizin, belediye yönetimi de aynı şekilde genç ve enerjik olmalı. Hizmet aşkımın ve gençliğimin bana verdiği enerjiyi, ilçem için kullanmak istiyorum. Genç bir belediye başkanı ve genç bir ekip eşliğinde Atakum’da yönetim anlayışını gençleştirmek istiyoruz. Bir araya geldiğimiz, kucaklaştığımız ve destekleriyle beni onurlandıran kıymetli hemşerilerimizin de benimle aynı fikirde olduğunu görüyorum. Atakum’da değişim zamanı yaklaşıyor. Hemşerilerimiz de, biz de bu değişimi heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir