enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

Opr.Dr Mustafa SEVEN,ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI….

Opr.Dr Mustafa SEVEN,ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI….
11.03.2023
42
A+
A-

Çok değerli dostlarım, dava arkadaşlarım, basınımızın güzide temsilcileri, hanımefendiler, beyefendiler öncelikle bu tatil gününde kıymetli zamanımızı ayırarak bana destek vermek için burada bulunmanızdan dolayı en derin sevgi ve saygılarımı arz ediyorum. Şahsım için çok önemli olan ve milletimizin hizmetine talip olma gayesinin bir tezahürü olarak yaptığım AK Parti Samsun milletvekili aday adaylığı açıklamasına, teşrifleriniz beni ziyadesiyle mutlu etmiş ve onurlandırmıştır. Değerli basın mensupları ve değerli misafirlerimiz, Bildiğiniz üzere Cumhuriyet tarihinin en fazla can kaybı olan yıkıma ve acıya yol açan altı Şubat depremleri ve sonrasında ki artçı sarsıntılar nedeniyle durumu daha da ağırlaştıran, bu yüzyılın felaketi ülkemiz ülkemizin en acil ve en önemli gündemi durumundadır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar ve başsağlığı, depremde yaralanan vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bu depremlerde, birçok arkadaşımız ve dostumuz da dahil olmak üzere on binlerce insanımız hayatını kaybetti. Elbette ki bu canlarımızı geri getiremeyiz ama Sayın Cumhurbaşkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün liderliği ve güçlü iradesini ortaya koyduğu kararlılık ile tüm zararları, kayıtları telafi edebileceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Deprem bölgesindeki, şehirlerimizin normalleşme süreci tamamlanıncaya kadar bize durmak, dinlemek haramdır. Altı Şubat’ta iç içe Antakya’da depremi bizzat yaşadım ve hafif yaralarla atlattım. Deprem sonrası, Antakya’da gönüllü olarak elimden gelen ne gelirse yapmaya çalıştım. Yaralıların sarılması sürecinde, orada bulunmayı görev addettim. Devletimizin tüm unsurları ile deprem bölgesinde verdiği mücadeleye, Türk milletinin tarihin altın harflerle yazacağı yardım seferberliğine, deprem bölgesinde felakete maruz kalan insanlarımızın üstün vakar ve metaatine bizzat şahit oldum.
Değerli gönüldaşlarım, Samsun bizim hayatımızdır Samsun’u dünya şehirleri arasında en üst sıralara taşımak için, düşündüklerimi ve projelerimi daha önce birçok ortamda ve platomda ifade etmiştim. Gerek sahibi olduğu hava, kara, deniz, ulaşım imkanları gerek güçlü altyapısı ile verimli ovaları ve doğal güzellikleriyle Samsun vizyonu olan bir şehirdir. Şundan eminim ki üretim, ekonomi, kalkınma ve sosyal refah anlamında Samsunumuzu çok güzel günler beklemektedir. Sanayi ve Tarım sektöründeki lojistik ve pazarlama projelerimiz, Sağlık turizmi alanındaki çok büyük potansiyelimizi harekete geçirecek organizasyon ve tanıtım haberlerimiz doğal ve tarihi zenginliğimizi, turizm sektöründe üst sıralara taşıyacak, planlarımız ile Samsun’umuz Türkiye’nin geleceğinin şehri olacaktır.
Samsun’un Kongre ve Fuar etkinliklerinin en üst düzeyde yapıldığı hatta ilk sıralarda yer aldığı, uluslararası merkez haline getirme konusunda kararlıyız. Samsunumuzun kentsel dönüşüm süreçlerini hızlandırmak, sahip olduğumuz Samsun Vizyon’un en önemli unsurlarındandır. İktisadi ve sosyal projelerimiz ile sağlayacağımız istihdam ve ekonomik reformun artışı paralelinde, gençlerimizin şehrin katılmasına en önemli unsur haline getireceğiz.
Milli Mücadele’nin sembol şehri başka bir ifadeyle Atatürk’ün şehri olan Samsun bu açıdan bakıldığında Sayın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu iki bin yirmi üç, iki bin elli üç ve iki bin yetmiş bir vizyon hedeflerinde öncü şehir olmaya adaydır.
Değerli dostlarım, tıp dalındaki altı yıllık lisans eğitimim yanında, dört yıllık doktora, dört yıllık sağlık yönetimi lisans sağlık yönetimi yüksek lisans ve hukuk ön lisans eğitimi yirmi dokuz yıldır hekimlik tecrübem uzun yıllardır yürüttüğüm sivil toplum kuruluşu başkanlığı faaliyetlerinden edindiğim bilgilerimle Samsuna ve Ülkeme faydalı olabilmek için Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde Samsun Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum.
Nasip olur, Milletvekili olursam, ulaşabilir olacağıma ve vatandaşımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için elemden geleceğine söz veriyorum.
Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde, Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracak güç ve iradenin milletin sevgisinin kazanmış, milletin de kendisini sevdiğini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’dan başkasında olamıyacağını bir kere daha hatırlatmak istiyorum.
Kurulduğu günden beri gönül bağım olan AK Parti’den Samsun Milletvekili Aday adaylığımı, hem kendim hem Samsun hem de milletim için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederken, kıymetli vaktinizi ayırıp beni dinleme sabrımız dan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunar, en derin saygı ve sevgilerimi arz ederim.
Dr.Mustafa SEVEN
AK Parti Samsun Milletvekili AdayıHaber/Miraç MORÇÖL 0f8cb566 33d7 46a3 a280 42b89f6166dbIMG 20230311 WA0018

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir