enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2624
EURO
34,7278
ALTIN
2.407,44
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Açık
21°C
Samsun
21°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C

Önce umutsuzluk sonra iktidar değişecek

Önce umutsuzluk sonra iktidar değişecek
03.09.2021
39
A+
A-

Bu haber 03 Eylül 2021 – 11:31 ‘de eklendi ve kez görüntülendi.

Önce umutsuzluk sonra iktidar değişecek

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Samsun İl Başkanı Bünyamin Akkaya, dipten gelen bir dalga gibi vatandaşa umut olmaya geldiklerini ifade ederek, “Başkanımız Mustafa Sarıgül önderliğinde önce umutsuzluk sonra iktidar değişecek” dedi.

“UMUTSUZLUĞA GEREK YOK”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Samsun İl Başkanı Bünyamin Akkaya, ekonomik darboğazdan çıkmak için iktidardan ve muhalefetten umudu kalmayan vatandaşlar için yola çıktıklarını belirtti. TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün her kesimi kucaklayıcı bir siyaset düsturuna sahip olduğunu ifade eden Samsun İl Başkanı Akkaya, “Umutsuz olmaya gerek yok. Tabandan gelen liderimiz, her yerel hem de ülkemizdeki sorunları ve çözümlerini biliyor. Sarıgül önderliğinde ülkemizde önce umutsuzluk sonra iktidar değişecek. Güzel günler yakın” diye konuştu.

DİPTEN GELEN DEĞİŞİM

Başkan Akkaya, Samsunluların Değişim Partisi’ne ve lideri Sarıgül’e teveccühünün büyük olduğunun altını çizerek, “Samsun, 19 Mayıs 1919’da Türk milletinin makus talihinin değiştiği, karanlık günler yerine güneşin doğduğu şehirdir. Sayın Sarıgül’ün dediği gibi, ‘Dağlar ne kadar yüksek olursa olsun, güneşin doğuşunu engelleyemez’. Biz milletimizin dertlerine derman olmaya talibiz. Büyük kongremiz sonrasında Değişim, dipten gelen bir dalga gibi tüm Türkiye’yi saracak.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir