enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Çok Bulutlu
20°C

Mücahit Erbin İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Mücahit Erbin İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
01.12.2023
6
A+
A-

Mücahit Erbin İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, İlkadım Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Dursun Mücahit Erbin, ilkadım’ın kayıp 5 yılını telafi edeceklerini söyledi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimler için istifa ederek ilkadım Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Ak Parti İlkadım ilçe binasında partililerle bir araya gelerek istifasını açıklayan Erbin’e parti teşkilatlarından büyük destek geldi.

AK Parti’nin her kademesinde dolu dolu 4 yıl geçirdiklerini belirten Mücahit Erbin, partili arkadaşlarına görevde olduğu 4 yıl boyunca kendisine verdikleri destek için teşekkür ettiği konuşmasında AK Parti Genel Merkezi’nin olurlarıyla, Samsun İl Başkanlığı’na istifa dilekçesini teslim ettiğini söyledi. Muhteşem bir dönem geçirdiklerini ifade eden Erbin, ilkadım teşkilatı ile birlikte görevlerini layıkıyla yapmanın gururu içerisinde olduklarını belirtti.

337A089D 4628 44FE 820D 954B1301A45F
“Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu hedefiyle, halka hizmet anlayışıyla çıktığımız yolda, hizmetten mahrum kalmış İlkadım’ı yeniden ve daha güçlü bir hizmete kavuşturmak inancındayım ” diyen Erbin, İlkadım’ın var olan potansiyelinin 5 yıldır beceriksiz yönetim yüzünden heba olduğunu geçen beş yıla bakıldığında beceriksizlikle dolu olduğunu, durumu düzeltmek için gayret ettiklerini, ancak anlayışsız yönetimin kendi bildiğini okuduğunu söyledi.
Ak parti Genel Merkezi’nde kamuoyu çalışmalarının devam ettiğini ve henüz İlkadım ilçesi için verilen bir karar olmadığını ifade eden Erbin, değerlendirmenin devam ettiğini, en uygun adayın belirleneceğini, Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak İlkadım Belediyesi’ni AK Parti’ye kazandıracaklarını söyledi.
Erbin, istifası ile boşalan Ak Parti İlkadım İlçe başkanlığı görevini bir atama gerçekleşene kadar Ersin Kasap tarafından icra edeceğini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir