enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
20°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

MHP Dava Adamlarının Toplanma Yeridir

MHP Dava Adamlarının Toplanma Yeridir
15.02.2022
36
A+
A-

Toplantı sonrasında Samsun’da açıklama yapan Karapıçak “Partinin gündeminde 2023 seçimleri var” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın “İl Başkanları toplantımız gayet başarılı, sonuç alınmış, hedefler tespit edilmiş bir surette sonuçlandı.” dediğini de hatırlatan Karapıçak “MHP tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da 2023 seçimleri için sahaya inmiştir” dedi.
Haziran 2023’e Kadar Durmak Yok!
Karapıçak açıklamasının devamında “Muhtemelen yaza kadar tüm ilçe ve köylerimizi gezmiş olacağız. Bu yönde önümüzdeki günlerde yapacağımız İlçe Başkanları toplantımızda çalışma planlarımızı ve hedefleri belirleyeceğiz. Artık MHP Samsun’da sahaya inmiştir. Bilinmesini isteriz ki; Tüm teşkilat kademeleriyle birlikte 2023 Haziran’ına kadar bu böyle devam edecek. Partimiz şu anda sahada en rahat partidir” dedi.
MHP Dava Adamlarının Toplanma Yeridir
MHP’nin günümüz çıkarlar dünyası karşısında davasına, Türk Milliyetçiliğine, ülkenin birlik ve bütünlüğüne inançla bağlılığını her vesileye aksettiren dava adamlarının toplanma yeri olduğunu ve MHP teşkilatlarının da bu yuvayı ayakta tutan kudret kaynağı olduğunu aktaran Karapıçak, “Milliyetçi Hareket Partisi bu görev bilinciyle ülkenin ve Türk dünyasının kaderine yön vermeyi görev edinmiştir. MHP koltuk hesaplarıyla parlamentoda yer alan bir siyasi parti değil, kökü uzak maziye uzanan ve medeniyet tasavvuru hayalinden beslenen bir dava hareketidir” dedi.
Artık MHP Sahaya İndi
“Sayın Genel Başkanı’mızın talimatıyla ilçelere yönelik çalışmalarımıza önümüzdeki hafta başlayacağız. Öncelikli olarak Atakum ilçesinden başlatacağımız çalışmalar ile hemşerilerimizle tekrar buluşacağız. 17 İlçe’de geçtiğimiz dönemde başlattığımız çalışmaları Haziran ayına kadar 306’sı merkez, 946’sı kırsal toplam 1.252 mahallede devam ettireceğiz.” diyen Karapıçak “Herkes bilmelidir ki artık MHP sahaya indi” şeklinde açıklama yaptı.
MHP Önüne Bakmaya Devam Edecektir
MHP’nin tüm teşkilatlarıyla arkasında duran şanlı geçmişi, önünde duran ülküleriyle çalışmaya hazır olduğunu belirten Karapıçak, “Teşkilatlarımızın tüm kademeleri bilmelidir ki gün kişileri, olayları değil, geleceği ve ülküleri konuşma günüdür. Dedikodu batağına saplanan, klikçilik yapan, kişisel menfaatlerini ülke ve parti menfaatlerinin önüne koyan kim varsa bizden müsaadelidir, yolu açıktır, bizim yanımızda yeri yoktur. Ülkenin içinden geçtiği böylesi bir dönemde batağa saplanan, ağzından dedikodu salyaları kim varsa elimizin tersiyle iteriz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir