enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
18°C
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

Maraş; “Atakum’da Kadınların Gücüne Güç Katacağız”

Maraş; “Atakum’da Kadınların Gücüne Güç Katacağız”
07.12.2023
5
A+
A-

Mimar Özlem3c960ffd ec37 4da7 acaf c3b4aa67d8a4 Kopya0222d4f7 1295 4f6b 8a13 4aba21700aae Kopya

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, Atakum’da hayata geçirecekleri her projenin, ilçede yaşayan kadınların gücüne güç katacağını söyledi.

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, yeni dönemde ilçedeki yaşayan kadınların her anlamda güç bulacağı bir yönetim anlayışı ile buluşacağını söyledi. Mimar Özlem Maraş, eğitimden sağlığa, güvenlikten istihdama kadar her alanda kadınların öncelikli olacağını belirtti.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ
Atakum’da hayata geçirmeyi planladıkları projelerde, kadınlara mutlak öncelik tanınacağını ifade eden AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Maraş, “İstihdam noktasında sadece Atakum’da yaşayan kadınlara güç katmakla kalmayıp, Türkiye’ye model olacak büyük ve önemli bir projemiz var. Öte yandan eğitim, sağlık, güvenlik noktasında önemli atılımlarda bulunacağız. Atakum’da kadının eli güçlenecek, sosyal ve kültürel etkinliklerle daha çok buluşacak, kendini daha çok güvende ve daha çok huzurlu hissedecek” dedi.

KADIN ELİ DEĞECEK, HER ŞEY DEĞİŞECEK!
Atakum’da her kesimden destek ve ilgi gördüğünü ifade eden AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Özlem Maraş, en büyük destekçilerinin ise kadınlar olduğuna değinerek, “Söylemlerimde sıkça dile getirdiğim gibi, Atakum’a kadın eli değecek ve her şey çok daha güzel hale gelecek. İlçemizde gerçekleştirdiğim ziyaretlerimde ve programlarımda tüm vatandaşlarımızdan büyük destek görüyorum. Ancak en büyük destekçimin kadınlar olduğunu ifade etmem gerekiyor. Duyulan bu güven ve desteği asla boşa çıkartmayacağım. İnanıyorum ki ilçe halkımız da farkı, seçimden hemen sonra fazlasıyla hissedecek” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir