enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2519
EURO
34,7247
ALTIN
2.411,23
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Salı Açık
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C

Mali Müşavir Mehmet TEYYARE Samsun AK Parti Milletvekil Aday Adaylığını Açıkladı.

Mali Müşavir Mehmet TEYYARE Samsun AK Parti Milletvekil Aday Adaylığını Açıkladı.
22.03.2023
9
A+
A-

IMG 20230322 163926 scaledIMG 20230322 161132 scaledIMG 20230322 161035IMG 20230322 161000IMG 20230322 161028

Samsun AK Parti İl Başkanlık binasın da kalabalık partililer eşliğin de Aday Adayı olduğunu açıklayan TEYYARE,Değerli Basin Mensupları,14 Mayıs Pazar Günü yapılacak Genel Seçimleri için seçim takvimleri işlemeye

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş sürecinin en önemli halkası ve finali niteliğinde olan bu seçimleri, Ülkemizin geleceği açısından çok büyük bir önem taşımaktadır.

Bu önemin bilincinde olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın omzundaki yükü hafifletmek, her Ak Partilinin görevi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, kuruluşundan itibaren içerisinde hep var olduğum Ak Parti’mizden Milletvekili aday adayı oldum. Niyet hayır, akıbeti de hayır olur inşallah.

Bu davanın kuruluşundan itibaren dünyevi hiçbir karşılık beklemeden, tamamen Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda, ilk günkü aşkla, ilk günkü ruhla göreve talibim.

Bu görevi yaparken, farklı Profilde bir Milletvekili olacağımdan, hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Milletvekili Seçildiğimde, karşınızda kendinizden birini bulacaksınız. Dürüst Çalışkan – Azimli ve Kararlı bir Milletvekili olacağım. İnşallah!

Samsun’un Sorunlarına Vakıf bir kardeşiniz olarak, Şehrimiz ve Milletimizin yararına Bir çok proje ile yola koyulduk.

Rabbim nasip eder de, Milletvekiliniz olursak, çok farklı, çok azimli, çok çalışkan ve sizin hak ve hukukunuzu kendi hak ve hukukundan üstün tutacak görev icra edeceğim.

Şehrimiz, Bacasız Sanayi Tarımda baş aktörü iken, Bu gün Tarımda hayallerimiz olan hedeflere ulaşamadık.. Vatandaşlarımızın ve Üreticilerimizi derdine kulak tıkayan siyaset tarzımı elimizin tersi ile itip atacağız.

Terme, Çarşamba, Tekkeköy, Bafra ve Yakakent’e kadar uzanan bu koridordaki Tarım Arazilerinde Üretilen Sebze ve Meyve için üreticilerimize tarımsal destekler artırılacak, Üreticilerimizin Ürünlerini Muhafaza edebilecekleri Soğuk Hava Depolama Sistemleri hızlı bir şekilde hayata geçirilecek. Üreticilerimize Sulama ve Ürün Muhafazası için gerekli olan tüm ekipmanlar tedarik edilecektir. Bundan böyle Tarım Arazilerinin zayi olmasına, atıl durama düşürülmesine, Tarım arazilerinin başta ormanlaşma olmak üzere, kavak ağacı dikilmesi gibi amacı dışındaki olumsuzlukları izin verilmeyecektir.

Hayvancılık Ülkemizin ve Şehrimizin olmazsa olmazıdır. Şehrimizin Önemli Gelir ve yaşam kaynağı olan hayvancılığın yaygınlaştırılması ve bunu bir sektör haline gelebilmesi için, hayvan üreticilerimize başta tesis, barınma ve beslenme konularında devletin desteği hızlı bir şekilde artırılacaktır. Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Üreticilerinin elinde kalan ve satamadıkları hayvanları devlet et balik kurumu kanalıyla alması için elimizden gelen her gayreti sarf edeceğiz. Üreticilerimizin mağduriyeti önlenecektir.

Fındık başta olmak üzere, Tarım ürünlerinin saklanması ve muhafazası için, Lisans Depoculuk sisteminin, en kısa zamanda şehrimize kurulmasını sağlayacak girişimlerde bulunup, bu tesisin şehrimize kurulmasını sağlayacağız. Gurbetçi Fındık üreticilerimizin ürettiği mahsulünü tüccara emanete bırakma mecburiyeti ortadan kalkacaktır.

Bizleri bu şerefli göreve layık görüp, seçtiğinizde, bizler Halka Hizmet, Hakka Hizmet Anlayışı ile yapacağız.

Bu Anlayışla bizler; Menfaat için değil,

Bizlere verilen bu şerefli görevi, Yaratılanı severiz, Yaratandan ötürü, Herkese Hizmet için çalışacağız. Bizler, bu Ülke’nin ve bu Şehrin emanet edildiği kişiler olacağız. Bu milletin derdine çare, Sıkıntılarına merhem olmaya talibiz.

Hizmet Anlayışını Hakim Kılacağız. Bizler herkese Adalet, Derdimiz Millete Hizmettir. Derdimiz Ak Dava’ya Hizmettir.

Sayın Cumhurbaşkanımız gibi, biz de dert liyiz. Aynı zaman da aşk ve heyecan Milletvekilliğini bir meslek olarak görmüyoruz. Milletvekilliğini halkımıza hizmetin Milletimize ve Memleketimize hizmetin, önemli bir unsuru olarak görüyoruz.

Samsunumuz’un Ankara’daki sesi ve nefesi olacağımı ifade etmek istiyorum.

Her şey Samsun için, Her şey Türkiye İçin,

Mali Müşavir Mehmet TEYYARE Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir