enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C

‘Gönlümüzdeki Arabesk’ gecesi unutulmayacak anlara sahne oldu

‘Gönlümüzdeki Arabesk’ gecesi unutulmayacak anlara sahne oldu
18.01.2024
11
A+
A-
Samsunlu Sanatçılar Derneği (SASAD) Türk Sanat Müziği Korosu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde ‘Gönlümüzdeki Arabesk’ isimli arabesk gecesi düzenledi. 

SASAD Başkanı ve Şef Ömer Umutlu yönetimindeki koroyla birlikte, TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Ayşe Ekiz de sahne aldı. Ayşe Ekiz, sesi ve sahnesiyle müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı. 

65a92722cda3d 

GENCEBAY’DAN SÜRPRİZ 

Arabesk müziğinin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği gecede, konuklara bir de sürpriz yapıldı. Müzik dünyasının duayen isimlerinden Samsunlu Orhan Gencebay geceye telefonla katıldı. Koroyu ve müzik severleri selamlayan Gencebay, tüm Samsunlulara sevgilerini iletti. 

65a9272d90af4 

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ 

Muhteşem gecenin sonunda ise SASAD Başkanı ve Şef Ömer Umutlu, TRT İstanbul Radyosu sanatçısı Ayşe Ekiz’e teşekkür plaketi takdim etti. Salondaki müzik severlere de teşekkür eden Ömer Umutlu, “SASAD ailesi olarak hepinize çok teşekkür ediyorum. Güzel bir geceye daha imza attık. Konserlerimiz sürecek” dedi. 

65a9273e22481 

65a927589fda9 

Hedef Halk Gazetesi/Samsun Betül Uzun

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir