enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2567
EURO
35,0051
ALTIN
2.477,77
BIST
10.562,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Parçalı Bulutlu
21°C

Büyükşehir’in Badminton Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Büyükşehir’in Badminton Takımı Türkiye Şampiyonu oldu
16.11.2023
5
A+
A-

Büyükşehir’in Badminton Takımı Türkiye Şampiyonu oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Badminton Takımı, 11-15 Kasım’da düzenlenen 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olurken bireysel yarışlarda ise 5 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası geçen 11-15 Kasım’da Samsun’da gerçekleştirildi. Samsun Okçuluk Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada 240 kulüp mücadele etti.Şampiyonada Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Badminton Takımı 240 kulüp arasında Türkiye şampiyonu oldu. Tek Erkekler kategorisinde Miraç Kantar ikinci olurken Anıl Ulaç Atan ise üçüncülüğü elde etti. Çift Erkeklerde ise Buğra Aktaş ve Mehmet Can Töremiş birinci olarak altın madalya Kerem Acu ve Mustafa Samet Tuncer üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 2022 yılında da takım halinde şampiyon olan Samsun temsilcisi geleneği bozmadı.

‘SPORCULARIMIZ BİZLERE BÜYÜK BİR GURUR YAŞATTI’
Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, madalya kazanan sporcuları ve antrenörlerinitebrik ederek “Şehrimiz çok önemli bir spor organizasyonunu daha ev sahipliği yaptı. Samsun büyükşehir belediye Spor Kulübü sporcularımızda katıldıkları şampiyonada takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu ve ayrıca bireyselde 5 madalya kazandı. Sporcularımız bizlere büyük bir gurur yaşattı. Kulüp olarak birçok branştatakım halinde ülkemizde, Avrupa’da ve dünyada önemli başarılara imza atıyoruz ve bu gerçekten bizleri mutlu ediyor. Gençlerimiz, sporcularımız onlara verdiğimiz emeğin önemini bizlere başarılarıyla ispatlıyor. Bizlerde Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü olarak gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir