enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Çok Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

ADEM GÜNEY SKM AÇILIŞINDA KONUŞTU: ‘BELEDİYE BAŞKANLARI KOLTUĞA MAKAM VE RAKAM İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN OTURUR’

ADEM GÜNEY SKM AÇILIŞINDA KONUŞTU: ‘BELEDİYE BAŞKANLARI KOLTUĞA MAKAM VE RAKAM İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN OTURUR’
11.03.2024
4
A+
A-

 

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, “Belediye başkanları koltuğa makam ve rakam için değil hizmet için oturur. . Biz Samsun’a hizmet için o koltuğa talibiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Atakum ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katıldı. Atakum Belediye Başkan Adayı Okan Keskin , meclis üyeleri ve partililerle birlikte yapılan SKM açılışında konuşan Adem Güney, göreve makam ve rakam için talip olmadıklarını dile getirdi. Belediye başkanlarının koltuğa makam ve rakam için oturmaması gerektiğini ifade eden Güney, “Bu makamlara hizmet için oturulur. İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir. Faydası dokunandır. Biz size hizmet için o koltuğa talibiz. Sekreter, özel kalem engeline takılmadan vatandaş gelecek, derdini, sıkıntısını belediye başkanına ulaştıracak” dedi.

atakum skm acilisina katildik 1

Dünya öncelikli değil, ahiret öncelikli belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Güney, “Amacımız milletimize, Samsunumuza hizmet etmek. Hoş bir seda bırakabilmek. Vatandaşın derdiyle ilgileneceksiniz. Belediye başkanının yapacağı iş, şehrinde yaşayan insanların derdine çare üretmektir. Onları mutlu etmektir. Vatandaş mutlu olursa, mutlu şehirde belediye başkanlığı yapmak daha kolaydır. Bizim anlayışımızda milletin derdiyle dertlenmek, milletimizin sıkıntısına koşmak vardır” diye konuştu.

Gönülleri fethetmeye talip olduklarını söyleyen Adem Güney şöyle devam etti:

atakum skm acilisina katildik 7

“Bizim belediyecilik anlayışımız tütmeyen ocak, kaynamayan tencere bırakmamaktır. Belediye başkanlarının iki görevi var. Birincisi şehri imar etmek. Yol yapacak, köprü yapacak, park yapacak, su getirecek, kanalizasyon yapacak. İkincisi gönülleri fethedecek. Gönüller nasıl fethedilir? İnsanımıza dokunarak, temas ederek. Bireysel sıkıntılarına çare olarak. Buna da sosyal belediyecilik deniliyor. Eskiden belediye başkanları atanırken şehrin en emin kişisinden atanırdı. Onun içinde belediye başkanlarına, şehremini, şehrin en emin kişisi denir. Vatandaşın her türlü sorununa çare üretecek, onunla ilgilenecek. Derdiyle dertlenecek. Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir. Bunu belediye başkanı şiar edecek. Eğer senin şehrinde birisi açsa ona koşacaksın. Ona dokunacaksın, destek olacaksın.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir