enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

Başkan Deveci’den TFF’ye çağrı:  “Meşalelerimizi yaktık, bekliyoruz” 

Başkan Deveci’den  TFF’ye çağrı:      “Meşalelerimizi yaktık, bekliyoruz” 
30.12.2023
7
A+
A-

Başkan Deveci’den

TFF’ye çağrı:

 

“Meşalelerimizi yaktık, bekliyoruz”

 

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Suudi Arabistan’da iptal edilen maç sonrasında yurttaşlarla birlikte Onur Anıtı’nda yaşananlara tepki gösterdi. Takımlara çağrı yapan Başkan Deveci, “TFF’ye çağrımızdır: Fenerbahçe’yi ve Galatasaray’ı şampiyonluk maçı için Samsun’a davet ediyoruz. Meşalelerimizi yaktık, bekliyoruz” dedi.

Suudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa finali tartışmaları sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsunlular da sokaklara taştı. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci de gece saatlerinde Onur Anıtı’nda bir araya gelen yurttaşlarla birlikte yaşananlara tepki gösterdi ve TFF’ye maç çağrısı yaptı.

 

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN YANINDAYIZ

Önemli bir günün yaşandığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Cumhuriyetin 100. yılında olduğu gibi Suudiler ve Suudiler’in yanında olanlar büyük bir yenilgi aldılar. Atatürk’ü sevenler, Atatürk’ün çocukları, Atatürk’ün cumhuriyetinin bekçileri bugün yeniden bir daha haykırdılar. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün yanındayız. Biz ilk adım kentinin yurttaşları, Samsunlular olarak Fenerbahçe’yi ve Galatasaray’ı şampiyonluk maçı için Samsun’a davet ediyoruz. Meşalelerimizi yaktık bekliyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir