enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
18°C
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C

BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI
09.11.2023
2
A+
A-

BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SİLİNMEYECEK BİR DÜNYA LİDERİDİR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milleti’ni bağımsızlık, özgürlük yolunda yol gösterici rehber olmasının yanı sıra kişiliğiyle de örnek bir insan olmayı başaran dünyada adı silinmeyecek bir liderdir” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. ölüm yıl dönümüyle ilgili bir mesaj yayımladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anma günü ile ilgili olarak Başkan Demirtaş yayınladığı mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihalinin yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum. Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. O’nun mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz. Atatürk, sadece Türk Milleti olarak bizlerin değil tüm Dünya’nın saygıyla yâd ettiği, büyük bir devlet adamı idi. Türk Milleti’ni bağımsızlık, özgürlük yolunda yol gösterici rehber olmasının yanısıra kişiliğiyle de örnek bir insan olmayı başaran dünyada adı silinmeyecek bir liderdir.Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Savaşı’mızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 85. yılında Millî Mücadele’mizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi  rahmetle minnetle anıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir