enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3584
EURO
34,7425
ALTIN
2.395,59
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C

AYDEMİR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AYDEMİR ADAYLIĞINI AÇIKLADI
11.11.2022
45
A+
A-

AYDEMİR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

3E3412A4 C737 409E 800F 8CA3C5C57315

Buradan daha önce adaylıklarını açıklayan ama daha sonra Alper Aydemir isminde mutabık kalarak bana bu sorumluluğu almam gerektiğini belirterek adaylıklarından feragat eden Murat Çetinkaya’ya, Hasan Hesapçı’ya, Şaban Güleroğlu’na, Hasan Çakıroğlu’na ve onlarla birlikte bana bu vazifeyi layık gören parti üyelerimize teşekkür ediyorum.

Bizler hiçbir zaman tarafımıza vazife tebliğ edildiğinde ikbal ve gelecek kaygısı taşımadık. Üzerimize yüklenen mesuliyetin farkında olarak gereken mücadelenin hakkını vermeye gayret ettik. Bugün de bunu yapıyoruz.

En alt biriminden en üst birimine bütünleşmiş bir teşkilat kurmanın hedefiyle bu yola çıkmış bulunuyoruz.

Kırgınlıkları tedavi edecek, istişareyi merkezine alan bir teşkilat yapısı hedefliyoruz.

58B1443B 5EAC 4724 BE46 0E8644004AA7

Sevgi ve saygıyla harmanlanıp, liyakat ve adaletle olgunlaşmış bir oluşumun inşası için ilk adımı atıyoruz.

Elbette bu zamana kadar bu teşkilata emek veren herkese teşekkür ediyorum. Ancak bazen özellikle yorgunlukların, iletişim problemlerinin doğurduğu sorunların tedavisi için değişimin şart olduğunu unutmamalıyız.

Teşkilat, bütünleştiği ölçüde güçlü ve işlevseldir. Bu doğrultuda üyelerimizin bütünüyle koordineli çalışmayı başarabilen bir teşkilatlanmanın önemine değinmek istiyorum.

İlçe teşkilatlarının en önemli vazifelerinden bir tanesi de bölgesinin yerel yönetimleriyle olan ilişkisidir. Maalesef sorunlu gördüğümüz en önemli noktalardan bir tanesi de burasıdır.

Yerel yönetimleriyle güçlü ilişkiler kurmuş, her kademesiyle bütünleşmiş, İstişareyi merkezine alan ve sevginin, saygının renk verdiği bir ilçe yönetimini inşa etmek için İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’na adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum.

Bu sürecin şölen havasında geçmesini, kırgınlıklara ve gerginliklere meydan vermeden tamamlanmasını değerli dava arkadaşlarımızdan rica ediyorum.

Hepinize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir