enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3665
EURO
34,7945
ALTIN
2.394,36
BIST
10.255,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
20°C

Avukat Haluk Köksoy VATANDAŞ ULAŞILABİLİR BAŞKAN İSTİYOR!

Avukat Haluk Köksoy VATANDAŞ ULAŞILABİLİR BAŞKAN İSTİYOR!
18.12.2023
5
A+
A-

AK Parti Atakum Belediye Başk​​​​​​​an Aday Adayı Avukat Haluk Köksoy, Gazeteci İsmet Aktaş’ın Hazırlayıp Sunduğu Bizim Samsun TV’ye konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

8C8CC5B2 E813 4E0E B060 B44654D865DA

Köksoy, yaklaşık 2004 yılındaki meclis adaylığı sürecinden bu güne Atakum’da siyaset yaptığını ve Atakum’un 57 mahallesinin tamamını tanıma imkanı olduğunu belirterek sözlerine başlayan Köksoy, halkın içinde en fazla olan, bugüne kadar sadece aday adaylığı sürecinde 40 mahalle dolaştığını belirtti.

VATANDAŞ ULAŞILABİLİR BELEDİYE BAŞKANI İSTİYOR

Vatandaşlar temas ederek, vatandaşın beklentilerini tespit ettiklerini de sözlerine ekleyen Köksoy sözlerine şöyle devam etti;

“Atakum’da teşkilatçılıktan gelen avantajımızla sürekli halkla iç içeyiz. Ekibimiz sürekli sahada çalışıyor.  İlçe başkanlığını bıraktıktan sonra sahayı hiç bırakmadık. Yerel seçimlerin çok farklı boyutu var. Neye talip olduğunuzu, niçin talip olduğunuzu bilmeniz lazım. Atakum’un ihtiyaçlarının fotoğrafını çekip bunların çözüne dair çareler, projeler geliştirmeniz gerekiyor.

Bizim sahadaki çalışmalarımızda vurguladığımız en temel hususlardan birisi ulaşılabilir bir başkan olacağımızı söylüyoruz. Gerek AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı, gerek belediye meclis üyeliği, gerekse teşkilatçılık görevlerim süresi boyunca vatandaştan edindiğim izlenim şu;

Vatandaş ulaşılabilir başkanı ve ulaşılabilir bir belediyecilik istiyor. Halk günleriyle değil sadece… Bu da bir ekip çalışmasıdır. Ekibini kurarsın her kes işinin başında olursa başkan vatandaşın içine girer, vatandaşa vakit ayırabilirsin.

KAMU KAYNAKLARINI DOĞRU YÖNETECEĞİZ

Benim sahada vatandaşla iç içe yaptığım sohbetler vurguladığım başlıklardan birisi de kamu kaynaklarını doğru ve yerinde kullanacağımızın taahhüdünü veriyorum. Belediyecilikte en önemli hususlardan birisi de budur.

Vatandaşa iyi, yerinde ve dengeli bir şekilde hizmet edebilmek için kamu kaynaklarını, her kör kuruşun vebalini hissederek hizmet edebilmek için yola çıkıyoruz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir