enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2588
EURO
35,0430
ALTIN
2.464,98
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C

4. GELENEKSEL AÇIK HAVA FİLM FESTİVALİ BULVAR AVM’DE BAŞLIYOR.

4. GELENEKSEL AÇIK HAVA FİLM FESTİVALİ BULVAR AVM’DE BAŞLIYOR.
17.08.2023
14
A+
A-

4. GELENEKSEL AÇIK HAVA FİLM FESTİVALİ BULVAR AVM’DE BAŞLIYOR.

Bu Yıl 4.’sü Gerçekleştirilecek Olan  Açık Hava Film Festivali İlkadım Belediyesi İşbirliği ile 18 – 22 Ağustos tarihleri arasında Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi Meydan Alanında Samsunlularla buluşacak.

“Yazın En Havalı Etkinliği” olarak anılan açık havada sinema keyfi etkinliği, bu yıl İlkadım Belediyesi işbirliği ile daha kapsamlı bir hale getirilerek festival tadında bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak.

18 – 22 Ağustos tarihleri arasında her gün gerçekleşecek etkinlikte sezonun en popüler filmleri her gün farklı bir alternatif ile seyircisiyle buluşacak. Vizyonda büyük ilgi gören ve güncelliğini hala korumakta olan sinema filmleri meydan alanında kurulacak dev sinema perdesinden ücretsiz olarak izletilecek. 18 Ağustos Cuma günü ‘’Aslan Kral’’  filmi ile başlayacak olan sinema programı, ‘’Top Gun: Maverıck, Güzel ve Çirkin, The Croods ve Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’’ filmleri ile devam edecek.

Çocuk, genç, yaşlı tüm kesimlerce severek izlenebilecek bir karmadan oluşturulan film programı; izleyenlere filmlere konu olan bir nostaljiyi yaşatırken, aynı zamanda birbirinden farklı ikramlarla  sinemaseverlere oldukça keyifli saatler sunacak.

 

Festival Programı:

18 Ağustos Cuma               20:00                     : Aslan Kral

19 Ağustos Cumartesi        20:00                     : Top Gun: Maverick

20 Ağustos Pazar              20: 00                    : Güzel ve Çirkin

21 Ağustos Pazartesi         20:00                     : The Croods

22 Ağustos Salı                20:00                       :  Örümcek Adam : Eve Dönüş Yok

Bilgi için:  Rana Dutlar Kayhan 0 362 290 27 55-56

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir