enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3012
EURO
35,0134
ALTIN
2.454,50
BIST
10.166,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

14 MAYISTA KAZANAN TÜRKİYE OLACAK 

14 MAYISTA KAZANAN TÜRKİYE OLACAK 
03.04.2023
18
A+
A-

14 MAYISTA KAZANAN TÜRKİYE OLACAK

 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, Havza İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Havza İlçe Başkanı Sayim Çalışkan, ilçe yönetimi ve partililerle istişare toplantısı yapıldı.   

  

HAVZA YETERİNCE BEKLEDİ

 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı İmren Nilay Tüfekci, İYİ Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Sayim Çalışkan, yönetim kurulu ve partililer ile buluştu. Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette, başta Havza’nın sorunları olmak üzere yaklaşan seçimlerle ilgili hazırlıklar konuşuldu. Samsun’un hak ettiği yerin çok uzağında olduğunu önemle vurgulayan Tüfekci, “Şehrimizin bütün ilçelerine gidiyorum. İstişareler yapıyoruz. Sorunları artık herkes biliyor, biz çözümü konuşuyoruz. Havza müthiş bir ilçemiz. Birçok özelliği olmasına rağmen sıradan bir yerleşim merkezi kadar bile değer görmüyor. Sorunların üstü kapanıyor. Bunca yılın ardından çok daha ileride olması gereken Havza aksine geriye gitmiş ve gitmeye devam ediyor. İlçemiz ve ilçe halkımız emeğinin karşılığını alamıyor. Yarınların güçlü Türkiye’si, Samsun’u ve Havza’sı için 14 Mayıs günü gereği neyse halkımızın yapacağına olan inancım tamdır” diye konuştu.  

 

  

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

 

İYİ Parti Havza İlçe Başkanı Sayim Çalışkan, başta tarım ve hayvancılık olmak üzere Havza’nın gelişimi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerinin altını çizerek, “ Biz ilçemizin dününü de bugününü de biliyor ve yaşıyoruz. Hedefimiz yarınlarımızın kurtulması için. Sarsılmaz bir inanç ile bütün zorluklara rağmen buradayız. Şehrimizi ve ilçemizi seviyoruz. İnanıyoruz. Güveniyoruz. İYİ Parti çatısı altında olmamızın asıl nedeni de işte budur. Genel Başkanımız Merak Akşener önderliğinde Türkiye’nin “İYİ” olacağına güveniyoruz. Size de hem ziyaretiniz hem de samimiyetiniz için teşekkür ediyoruz. Aday adaylık sürecinin şahsınız ve partimiz için en hayırlı şekilde sonuçlanmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.  

 

03784c2a b1e0 4186 a92e 8cfcd45179f62b4bce67 a0e9 42ea 971f 1475ec1f568c66ba7412 c2e5 4785 9318 861336c7bf5d

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir