enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3802
EURO
34,7694
ALTIN
2.396,57
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
21°C

Tekkeköy’de Karla Mücadele Hız Kesmiyor

Tekkeköy’de Karla Mücadele Hız Kesmiyor
09.02.2023
16
A+
A-

Soğuk hava dalgasının etkili olduğu Tekkeköy’de şubat ayına girilmesiyle yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor. Kar yağışı başlamadan önce tüm hazırlıklarını tamamlayan Tekkeköy Belediyesi’ne bağlı ekipler kar mesaisine aralıksız devam ediyor. Vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için titizlikle yürütülen çalışmalarda kapanan yollar açılırken, buzlanmaya karşı da tuzlama gerçekleştiriliyor. İlçede bir taraftan afet bölgelerindeki vatandaşlara yardım ulaştırmak için faaliyetler yürütülürken diğer taraftan ulaşımda herhangi bir aksama oluşmaması için mücadele ediliyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Belediye olarak seferberlik halinde olduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Belediyemizin karla mücadele ekipleri kar ve buzlanmaya karşı mücadele konusunda gece gündüz demeden seferber olurken, tüm birimlerimiz gerek afet bölgesinde gerekse ilçemizde yaptıklarıyla afet bölgelerine destek olmak için seferberlik halinde. Üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kar yağışıyla birlikte kapanan yolları açıyor, yolları tuzlama faaliyetimiz sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın desteği ve kendi kaynaklarımızla yardım tırları organize ediyor afet bölgelerine gönderiyoruz. 25 kahraman mesai arkadaşımızsa Elbistan’da bu mücadeleye destek veriyor. Bu seferberliğimizde yer alan tüm mesai arkadaşlarımıza kolaylıklar, afet bölgelerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir