enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4993
EURO
34,8567
ALTIN
2.441,37
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Samsun Altın Rafineri A.Ş. Geleneksel İftar Daveti Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Samsun Altın Rafineri A.Ş. Geleneksel İftar Daveti Yoğun Katılımla Gerçekleşti
07.04.2024
1
A+
A-

Samsun Altın Rafineri A.Ş. Geleneksel İftar Daveti Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Haber : Murat Genç / İsmet Aktaş

Altın üretimi ve pazarlama sektöründe Samsun’un köklü markası Samsun Altın Rafineri A.Ş  iş dünyası,  basın , yöneticilerle   iftar yemeğinde buluştu. 25 yılı aşkın bir süredir saf altın üretiminin yanı sıra geliştirdiği altın ürünlerinin analiz ve ölçümlerini gerçekleştirerek pazarla buluşturan ve müşterilerinin beğenisine sunan Samsun Altın Rafineri, Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında iftar yemeği düzenledi. Ramada Otel’de düzenlenen iftar programında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’de katıldı. Yoğun katılımın olduğu iftar programında semazenlerde izleyenleri mest etti.

1712438201159

Katılımcılara hediye olarak verilen gram altınlar günün hatırası olarak paketlerle sunuldu. Tün katılanlara verilen hediyelerden sonra program hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.  IMG 20240406 WA0030  IMG 20240406 WA0036 IMG 20240406 WA0044

Şadi Şener  : “Güven ve istikrarla gelen memnuniyeti sizler için taşıyoruz”

1997 yılından beri, 27 yılı aşkın bir süredir siz müşterilerimize en kaliteli, en saf altını üretmeyi, bu ürettiğimiz altını size hızlıca ulaştırmayı, hızlı hizmet vermeyi ve doğrultudan şaşmamayı amaçladık.

Faaliyetimizi karadeniz bölgesinde göstermemize rağmen, tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz. Ayar evimizde altınların kalitesini ve altının ne kadar saf olduğunu ölçmekteyiz. Siz müşterilerimize en üstün hizmeti verebilmek adına 1997 yılından beri kendimizi daima geliştirdik, geliştirmeye devam ediyoruz.

Üretimimizin her aşamasında toplam kalite yönetimini eksiksiz uygulamak birincil önceliğimizdir. Müşterimizin İhtiyaçlarına uygun çözumlerle hizmet vermekteyiz. Ulusal ve uluslararası mevzuatlara uyarak global standartlarda, firesiz, doğru saflık ve ayar ile üretmekteyiz. Hurda altın ve dore altını en yüksek kalitede rafine ederek doğru saflık ve ağırlığı garanti eden raporlarımız ile müşterilerimize sunmakdayız.

IMG 20240406 WA0045

Bu hedeflerimize ulaşmak için müşteri memnuniyeti ve katılımcı iş ortamı önceliklerimizdir. Kuruluşumuzun amaçlarına ulaşmak için çalışanlarımızın tamamen dahil olabileceği katılımcı bir iş ortamı oluştururuz. Kuruluşumuza değer katan tedarikçi ve paydaşlar ile çalışır, paylaşlarımızın iş süreçlerimize katkıda bulunmalarını sağlarız eğitime ve gelişime önem veririz.

Daha verimli sonuçlar için faaliyet ve kaynaklarımızı süreçlerle yönetiriz sürekli performans gelişimi için denetimi değerlendirme süreçlerini uygularız. Veri ve bilgi analizine dayalı karar süreçlerimizi performans ve kök sebep analizleri ile destekleriz. Üretim süreçlerinin verimli yönetimi kalite politikamızın özünü oluşturmaktadır.

20240406 221138 scaled

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir