enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2098
EURO
35,0862
ALTIN
2.470,55
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Oktay’dan Büyükşehir’in Hizmetlerine Övgü

Oktay’dan Büyükşehir’in Hizmetlerine Övgü
03.02.2023
19
A+
A-

AK Parti Teşkilat Buluşması programına katılmak üzere kente gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, valilik ziyaretinin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Demir tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, proje ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in sunumu sırasında sık sık notlar alarak, “Tebrik ediyorum” diyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Bunlar çok güzel ve önemli projeler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da Samsun’a ayrı bir önem veriyor. Desteklerimizle her zaman yanınızdayız” dedi.
Atakum İlçesi’nde yapımı devam eden Türkiye’nin en büyüklerinden birisi olacak kütüphane projesine de ayrı bir önem veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, projenin maketini ise dikkatle inceledi. Saathane Projesi’nin de çok önemli bir dönüşüm olduğuna vurgu yaparak, Türkiye’nin ilk lityum pilli hızlı şarj özelliğine sahip elektrikli otobüsler ile akıllı trafik güvenliği projesinin de örnek bir çalışma olduğuna vurgu yaptı.  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Başkan Demir’in hediye takdiminin ardından AK Parti Teşkilat Buluşmasıprogramına katılmak üzere belediyeden ayrıldı.
Ziyarette Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve protokol üyeleri eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir