enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2841
EURO
35,0359
ALTIN
2.474,99
BIST
10.484,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
20°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kurnaz, “Esnaf şehrin, ilçenin kalbidir”

Kurnaz, “Esnaf şehrin, ilçenin kalbidir”
09.01.2024
16
A+
A-

Esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsane74b4a40 21a0 4319 aad1 3151111c839d Kopya5f2a3525 e23d 4525 abf5 a142b0243d4b Kopya

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, seçim programı kapsamında ilçedeki esnaf ile bir araya gelmeye devam ediyor. Esnaf ziyaretlerini, İlkadım’ın her bir noktasında aralıksız sürdüren AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, “Şehirlerin ve ilçelerin kalbi esnaftır” dedi.

İlkadım esnafının, yeni dönemde belirleyici bir unsur haline geleceğini ifade eden AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı İhsan Kurnaz, “Seçim çalışmalarımız kapsamında, ilçemizde esnafımız ile sık sık bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Şehirlerin, ilçelerin kalbi, esnafıdır. Bu düşünceden hareketle, fikirlerine son derece önem verdiğimiz ilçe esnafımızla, gerçekleştirdimiz ziyaret programları kapsamında buluşuyoruz. Sorunları dinliyor, yeni döneme dair bizlerden beklentilerini alıyoruz. Mahallelerin sorunlarına hakim olan esnafımız, yeni dönemde hizmetler noktasında bizim en önemli yönlendiricimiz olacak. Güçlü bir belediye, güçlü bir ilçe demektir. Güçlü bir ilçe de esnafın gücüne güç katar. Bizim hedefimiz de tamamen bu doğrultuda çalışmak” dedi.

İlkadım’ın geleceğe daha umutlu bakması için çalışacaklarını kaydeden İhsan Kurnaz, “Gerek esnafımızla, gerek esnaflarımızın bağlı oldukları meslek odalarıyla yakın bir iletişim içerisinde olacağız. Çeşitli projelerle, bu iletişimi daha güçlü hale getireceğiz. Programlarımız kapsamında bir araya geldiğimiz esnafımızın da, ilçede bir değişim istediğini görüyoruz. Bu anlamda şahsıma gösterilen ilgi ve destek beni ayrıca mutlu ediyor. Yeni dönemde İlkadım’da hep birlikte güzel işlere imza atacağız. İlçemize AK Belediyecilik gelecek. Gönül Belediyeciliği olarak değerlendirdiğimiz bu anlayış ile daha huzurlu, daha mutlu, geleceğe dair daha umutlu bir İlkadım için çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir