enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5078
EURO
34,8942
ALTIN
2.440,35
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

Karadeniz’de depremzedeler için hazırlık maçları

Karadeniz’de depremzedeler için hazırlık maçları
15.02.2023
22
A+
A-

Karadeniz’de depremzedeler için hazırlık maçları

  1. Lig takımlarından Yılport Samsunspor Kulübü; geliri depremzedelere verilmek üzere, bir hazırlık maçları yapılmasına karar verdi.

Buna göre;                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Yılport Samsunspor ile 52 Orduspoe FK ve Orduspr 1967 takımları maç yapacaklar.

Samsunspor’un resmî internet  sitesinden yapılan açıklamaya göre; 18 Şubat 2023 Cumartesi günü Samsun’d Yılport Samsunspor ile 52 Orduspor ve22 Şubat 2023 Çarşamba günü de Ordu ilinde Orduspor- Samsun Yılport Spor karşılaşacak.

1930 BAFRASPOR- ÇARŞAMBASPOR

Samsun Süper Amatör Ligi lideri 1930 Bafraspor  da BAL Ligi, 4. Grup takımlarından Çarşambaspr ile bir hazırlık maçı yapıp, gelirini depremzedelere  bağışlamayı amaçlyor.

Buna göre; 1930 Bafraspor Forza Şahinler Taraftar Grubu Lideri Yaşar Saydam ile; Çarşambaspr Taraftar Derneği Başkanı Uğur Çapkın, yapılacak olan bu maçın depremzedeler için bir nebze de olsa faydalı olacağı görüşünde birleştiler.

Grupların kulüp yetkilileriyle bir araya gelip bu knuya bir açıklık getirmeleri bekleniyor.

Haber: Oktay ZERRİN- Samsun

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir