enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2762
EURO
34,9404
ALTIN
2.444,74
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C

İLKADIM FIRINLARINDA, RAMAZAN PİDESİ VE HİJYEN DENETİMİ SÜRÜYOR

İLKADIM FIRINLARINDA, RAMAZAN PİDESİ VE HİJYEN DENETİMİ SÜRÜYOR
30.03.2023
18
A+
A-

İLKADIM FIRINLARINDA, RAMAZAN PİDESİ VE HİJYEN DENETİMİ SÜRÜYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ ZABITA EKİPLERİMİZ HALKIMIZIN SAĞLIĞINI İLGİLENDİREN KONULARDA SÜREKLİ TEYAKKUZDA

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla başta ekmek ve pide fırınları olmak üzere tüm gıda imalathanelerinde, hijyen, gramaj ve ruhsat kontrolü gerçekleştiriyor. Başkan Demirtaş,” Zabıta ekiplerimiz halkımızın sağlığını ilgilendiren her konuda sürekli teyakkuz halindedir” dedi.

Ramazan ayı ile birlikte ilkadım ilçesinde ekmek ve pide fırınları ile gıda imalathanelerini sıkı bir şekilde denetleyen zabıta ekipleri denetimlerde ruhsat, gramaj, temizlik ve hijyen kontrolü gerçekleştiriyor. Ramazan pidesinin hem üretim hem de satış noktasında uygun hijyenik koşullarda vatandaşlara ulaştırılması amacıyla gerçekleştirdikleri denetimlerde esnafların sağlık ve hijyen konusuna da dikkat etmeleri gerektiğini belirterek, esnafları uyardı.

“Sağlıklı gıdadan en küçük taviz vermeyiz, verilmesine müsaade etmeyiz”

İlçe halkının sağlığı için yıl boyunca kontrol ve denetimlerin kesintisiz devam ettiğinin altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Özellikle Ramazan, bayram gibi özel zamanlarda bu denetim ve kontrollerin daha da sıklaştığını ifade ederek, “Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz, hemşehrilerimizin sağlığını ilgilendiren her konuda sürekli teyakkuz halindedir. Bu noktada en küçük bir ihmale göz yummadan en küçük taviz vermeden çalışmalarını yıl boyunca sürdürüyorlar. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazanda da başta fırınlar ve pideciler olmak üzere tüm gıda imalathanelerinde bu denetimleri daha da sıklaştırdılar. Sağlıklı ve hijyenik koşularda üretilen ekmek ve pideye ulaşabilmek, hemşehrilerimizin gönül rahatlığı ile bunları tüketmesi bu zamanlarda çok daha fazla önem arz ediyor. Biz de sofralara güvenilir gıda koyulabilmesi ve gönül rahatlığıyla tüketilebilmesi noktasında sorumluluğumuzu fazlasıyla yerine getiriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir