enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
18°C
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
17°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

DEMİR’İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

DEMİR’İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
08.03.2023
26
A+
A-

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR’İN
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Her zorluktan daha güçlü çıkarak; sevgiyi, merhameti hayatımıza ilmek ilmek işleyen kadınlarımızın günü kutlu, her alanda varlıkları daim olsun. Güçlü, müreffeh, büyük Türkiye, idealine kadınlarımızın azmi ve gücü sayesinde gerçekleşecektir.

Bizler yaşadığı toprağı, vatanını, anavatan olarak nitelendiren bir geleneğe sahip bir millet olarak kadınlarımızı her daim baştacı yapıyor; attığımız her adımı bu hassasiyetle atıyoruz.

Cennetin, anaların ayakları altında olduğunu söyleyen Peygamber Efendimiz, ‘Sizin en hayırlınız kadınlara en iyi davrananlarınızdır’ uyarısında da bulunarak, kadına verilmesi gereken değeri önemi ortaya koymuştur.

İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde büyük acılar yaşayan kadınlarımızın ortaya koyduğu inanç ve kararlılık Türkiye’nin yarınları için de umut ışığı olacaktır. Kadınlarımızın gücüyle Türkiye yaralarını eminim ki daha hızlı saracaktır.

Bu vesileyle başta şehit annelerimiz ve şehit eşleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, şefkatin, sevginin simgesi kadınlarımıza başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir