enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
18°C

Uzm. Dr. Ali COŞKUN Hatay Tabip Odamız , bizim kardeş Odamız olmuştur.

Uzm. Dr. Ali COŞKUN Hatay Tabip Odamız , bizim kardeş Odamız olmuştur.
05.06.2023
13
A+
A-

BAŞKAN OLARAK TARAFIMDAN YAPILAN TEKLİFLE, Ordu Tabip Odamızın Yönetim kurulu almış olduğu kararla , depremin yaralarının hem maddi hem manevi olarak daha çabuk sarılabilmesi , hekim kardeşlerimize güç ve moral verebilmek amacıyla ve iki farklı coğrafyadaki hekimlerin birbirleriyle temas ederek , diyalog içersinde olarak, mesleki iletişimde bulunmaları amacıyla , birbirlerine her konuda yardımcı ve destek olmaları , yol göstermeleri ve birbirlerini ziyaret etmeleri amacıyla , Ordu Tabip Odamızı , Hatay Tabip Odası ile ‘’ kardeş Tabip Odası ‘’ olarak ilan etmek amacıyla , karar almıştır.

Depremin başından beri yardım faaliyetlerine aktif olarak katılan Ordu Tabip Odamız, Hatay gibi kadim bir şehrimizin Tabip Odası ile bu faaliyetleri daha da geliştirecektir.

Bu birliktelik , inşallah hem her iki odaya ve mensuplarına, hem de yüce Türk milletine hayırlı vazifeler yapacaktır. Hekimlerimize moral ve güç verecek, vatandaşlarımızın da iyi hizmet almalarına destek olacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün ‘’ Hatay benim şahsi meselemdir ‘’ diyerek , Hatay vatan toprağımızı Fransızların eline bırakmayarak, söküp aldığı bu kadim şehrimiz, geçirmiş olduğu büyük deprem felaketi nedeniyle sarsılmış, ama hem Yüce Devletimizin , hem de aziz milletimizin yaralarını sarmaya başlamasıyla, yeniden ayağa kalkmıştır.

Bundan böyle Hatay Tabip Odamız , bizim kardeş Odamız olmuştur. Her türlü deprem yaralarını iyileştirme faaliyetinde, kardeşlerimizi hiç yalnız bırakmayacağız. İlelebet de ellerini hiç bırakmayacağız.

Uzm. Dr. Ali COŞKUN
ORDU TABİP ODASI BAŞKANIb95fa848 ad80 43f9 8c7c e3e25de367aaef8d047f c6bc 49b5 a0ea 1e24b066d7b4aaf210fb 495e 4ebe 88cb 6b66c84a9601

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir