enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3761
EURO
34,7901
ALTIN
2.434,45
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
16°C
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

TOURISTDAİLYPROGRAMS İLE KARADENİZ DÜNYAYA TANITILDI

TOURISTDAİLYPROGRAMS İLE KARADENİZ DÜNYAYA TANITILDI
19.01.2024
17
A+
A-

ff2b0071 b19a 4b63 8172 6ab7eb2cd38d Kopya

Trabzon merkezli yurt içi ve yurt dışı Turizm, Web Tasarım, Web Yazılım, Dijital Reklam danışmanlığı, Organizasyon, Hava Yolu, Karayolu Ulaşım, Yol Yardım, Konaklama, Seyahat, teknoloji ve hizmet sektörleri gibi bir çok alanda faaliyet gösteren Golden Oftur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çakır’ın geliştirmiş olduğu touristdailyprograms.com Turist Lokasyonları Uygulaması ile Doğu Karadeniz ve Trabzon, dünya turizmince daha da bilinir hale geldi.

Türkiye’nin 81 ilinin tarih, doğa, kültür, sanat, gastronomi ve daha birçok kategoride dünya çapında turistik lokasyonlar olarak ön plana çıkartan touristdailyprograms.com, web uygulaması üzerinden Doğu Karadeniz ve Trabzon iline de detaylı yer verdi.

Of Havadis Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar’a konuşan, Trabzon’lu Turizmci iş adamlarından Golden Oftur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çakır, geliştirmiş olduğu uygulama ile Trabzon’un dünya turizminin radarına girmesine vesile oldu. Touristdailyprograms.com web uygulaması ile Doğu Karadeniz ve Trabzon’nun dünya çapında daha çok ön plana çıkarak, çok daha fazla tanımasına vesile olacağını belirten Çakır; “En önemlisi yabancı misafirlerin almış oldukları hizmetlere, yorumlama ve puanlama fırsatı sunduk” dedi.

Yabancı turistlerin Türkiye’ye seyahat planlarını yaparken yararlandığı bir kaynak olan touristdailyprograms.com ile Trabzon’un tarihine, kültürüne, sanatına, doğal güzelliklerine, lezzetlerine, günlük aktivitelerine ve turistik lokasyonlarına dikkat çekmeye çalıştıklarını belirten Golden Oftur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Çakır; “Sitede, günlük grup tur, özel tur programları, havalimanı transferleri, karşılaştırmalı tedarikçi fiyat analizi avantajı, Sağlık Turizmi Tedavi detayları, tedarikçi Acente ve Hastaneler, 5 yıldızlı, 4 yıldızlı, 3 yıldızlı oteller, Turistik popüler lokasyonlar, Camiler, Kiliseler, Tarihi konaklar, Yaylalar, Doğal-Yöresel-Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezler, Plajlar, Restoranlar, Kafeler gibi Trabzon’un öne çıkan birçok turistik yerleri hakkında bilgilere detaylıca yer verildi” dedi.

Trabzon’un zengin tarihi ve doğal güzellikleri ile Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu ifade eden Çakır; “touristdailyprograms.com tarafından tanıtılması, şehrin dünya çapında daha fazla tanınmasına ve yabancı turistlerin ilgisini çekmesine katkıda bulunacaktır. Bu vesile ile Trabzon turizm sektörünün 2024 yılında başarılı ve güzel kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Touristdailyprograms.com web uygulamamızın Trabzon’a, Doğu Karadeniz’e ve Türkiye Turizmine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir