enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
18°C
Samsun
18°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

EÜTF Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinin kalitesi tescillendi

EÜTF Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinin kalitesi tescillendi
29.12.2022
23
A+
A-

EÜTF Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Yoğun Bakım Kliniği  “Kalıcı 3.  Basamak Yoğun Bakım” tescili aldı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Hastanesi sunduğu sağlık hizmetleri ile kalitesini ulusal ve uluslararası standartlarda belgelendirmeye devam ediyor. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Yoğun Bakım Kliniği, Sağlık Bakanlığı tarafından “Kalıcı 3. Basamak Yoğun Bakım” tescili aldı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Tam akredite araştırma üniversitemizin toplumla en yoğun buluştuğu birimlerinden olan ve A Plus niteliği taşıyan hastanemizin kalitesini artırarak daha verimli hizmet sunması için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Budak, “Anestezi yoğun bakımımız, ülkemizdeki genel yoğun bakımlar arasında kıdemli ve saygın bir yere sahip. Yılda ortalama 600 hasta kabul eden Yoğun Bakım Kliniğimiz, Sağlık Bakanlığı tarafından kalıcı 3’üncü basamak yoğun bakım tescili alarak hizmet kalitesini tescilledi. Son dönemde EÜTF Hastanesine önemli projeleri devletimizin destekleri ile hayata geçirdik. Bu kapsamda yaptığımız yatırımlarla tüm kliniklerimizi dünyanın en ileri teknolojileri ile donattık. Anabilim dallarımızın fiziki altyapılarını yeniledik. Hizmet kalitesini dünya standartlarının üzerine çıkararak tanı, tedavi ve cerrahide önemli başarılara imza attık. Türkiye’de beş yıllık ilk tam kurumsal akredite olan Araştırma Üniversitemizin Tıp Fakültesi Hastanesi, gerek eğitim kalitesi gerekse sunduğu sağlık hizmetleriyle başarısını her geçen gün artırmaya devam edecek. Emeği geçen mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde 11 ayrı cerrahi kliniği ameliyathanesinde 30’dan fazla salonda rutin sağlık hizmeti veriyor. Ameliyat sonrası derlenme döneminde hastanın normal koşullara dönünceye kadar izlem ve tedavisinin yapılması ve ağrılarının giderilmesi gibi pek çok alanda önemli görevler üstleniyor. Ayrıca gastroenteroloji, radyoterapi, girişimsel radyoloji, invaziv pediyatrik kardiyoloji, bronkoskopi, özel olguların çene cerrahisi ile bazı pediyatrik olguların radyolojik incelemelerinde anestezi veya analjezi-sedasyon uygulanıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir