enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Yağmurlu
16°C
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
21°C

Bakır, ” İlçemizin gelişimine olan katkı ve desteklerimizi kesintisiz sürdüreceğiz” dedi.

Bakır, ” İlçemizin gelişimine olan katkı ve desteklerimizi kesintisiz sürdüreceğiz” dedi.
22.04.2024
2
A+
A-
İlçe Başkanı Onur WhatsApp Image 2024 04 22 at 15.57.20 2 KopyaWhatsApp Image 2024 04 22 at 15.57.20 1 Kopya
31 Mart Yerel seçimleri ardından Mahalle ve Köylere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, ” Bizler AK Parti İlçe teşkilatı olarak seçimden seçime değil her daim halkımızın arasındayız. Bu seçim sonrasında da bizlere oy versin veya vermesin tüm hemşerilerimize ziyaretlerde bulunarak hatırlarını sorup istek ve taleplerini alıyoruz” dedi.
Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla biraraya gelen Bakır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gittiği yerlerde çocuklarla da bir araya gelerek çeşitli hediyeler dağıttı.Gerçekleştiren ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılanan Başkan Onur Bakır, ilçenin buğünden daha iyi noktaya gelmesi için canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
31 Martta Kavak’ta bir yol kazası yaşadıklarını ifade eden Bakır, ” Halkımız bu seçimde tercihini farklı yönde kullandı. Sandıktan çıkan karara saygılıyız. Halk iradesinin üzerinde hiçbir güç olamaz. Bizler Kavak için değil elimizi tüm gövdemizi taşın altına koyduk. O nedenle  hatalarımızı, eksiklerimizi tespit ederek her zamankinden daha çok çalışarak  yolumuza devam edeceğiz. İlçemizin kalkınma yolunda yakaladığı başarısının kesintiye uğramadan devamı  elimizden gelen tüm desteği vereceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir