enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2754
EURO
34,7730
ALTIN
2.412,93
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

SEAMLESSTANCE “İÇTEN DIŞA EN İYİ SEN” RESTART’DA !!!

SEAMLESSTANCE “İÇTEN DIŞA EN İYİ SEN” RESTART’DA !!!
01.06.2023
5
A+
A-

Pozitif Yaş Alma Lideri Pınar Hotiç’in kurduğu, bilimsel wellbeing bakışıyla sağlıklı  yaşamın önde gelen doktorları, akademisyenleri, kendi alanında uzman isimleri ve  markalarını bir araya getirerek benzersiz bir wellbeing deneyimi sunan Restart, iyi olma  halini güçlendiriyor, farkındalık ve önemli değişimler yaratıyor. 

19-22 Mayıs tarihleri arasında Kıbrıs’ta Concorde Luxury Resort & Spa’da dördüncüsü  düzenlenen Restart’da Seamlesstance da spor kıyafet ürünleri ile yer aldı. 

Restart’da Seamlesstance’ın, son yıllarda her yaşta kadının çok tercih ettiği “Spor şık tarz” anlayışını benimseyerek çıkardığı koleksiyonu beğeni kazandı.  Seamlesstance markasının kurucusu genç kadın girişimci Selen Alaftargil  markanın ürünlerini katılımcılara tanıttı.  

“İcatların, ihtiyaçtan doğması ilkesinden etkilenerek meydana geldiğini” belirten  Seamlesstance, var olan bütün tabuları yıkmayı amaçlıyor. Adını özel bir dokuya sahip  olan ve ‘’Seamless’’ adı verilen teknikle örme kumaşın ilmeklerinden oluşarak  alan Seamlesstance, etkileyici dokusunun yanında büyüleyici tasarımlar da ortaya  çıkarıyor. Spor-şık anlayışını merkeze alan Seamlesstance, zarif, göz alıcı, sportif,  dingin ve ikinci ten hissi veren ürünleriyle kadınların özgürlüğüne özgürlük katarak  sonsuz hareket alanı ve rahatlık sunuyor. 

Seamlesstance, ürünlerini dikişsiz örgü yöntemiyle ortaya çıkarıyor ve antibakteriyel  özelliği taşıyan Polygiene teknolojisiyle birleştirerek sağlıklı giyim imkanı sağlıyor.  Ekstra yüksek bel taytlar, tayt-crop top takımlar, alttan veya üstten ayarlanabilen  dekolteli croplar, spor tulum modelleri ile sağladığı rahatlık ve tasarım özellikleri  sayesinde kadınların vazgeçilmezi oluyor. Son zamanlarda moda dünyasının  vazgeçilmez renkleri haline gelen fuşya, mürdüm, kehribar rengi, gece mavisi ve gül  kurusu gibi pastel ve canlı tonları birlikte kullanılarak kontrast yaratmayı amaçlıyor. 

Seamlesstance koleksiyonlarının tüm parçaları, kadınların günün her saati  sosyalleşecekleri alanlara göre stillerini kolayca değiştirebilmelerine ve karıştır & eşleştir yapabilmelerine olanak sağlıyor. Tasarımlarının çarpıcılığı detaylarındaki  dokunuşlarda gizli olan ürünler, sadece birkaç aksesuarla kombinleyerek geceye de  hazır hale getirilebiliyor. Seamlesstance’ın size tabuları yıkarken ışıldama şansı  sunması için tek yapmanız gereken kendi Seamlesstance’ınızı seçmeniz! 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir