enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Çok Bulutlu
17°C

Feryal Sepin’in Yeni Şarkısı “Yok Tabi” Şimdi Dinleyicilerle Buluştu!

Feryal Sepin’in Yeni Şarkısı “Yok Tabi” Şimdi Dinleyicilerle Buluştu!
21.06.2023
39
A+
A-

Ünlü şarkıcı Feryal Sepin, uzun bir bekleyişin ardından heyecanla beklenen bu yazın en çok dinlenecek şarkısı “Yok Tabi”yi müzikseverlerle buluşturdu. Sözleri ve müziği başarılı müzisyenler Doğanay Karadeniz ve Berat Kaya’ya ait olan şarkının aranjesi ise usta müzisyen Mustafa Ceceli’ye ait.

“Yok Tabi” adını taşıyan bu etkileyici şarkı, Feryal Sepin’in güçlü yorumuyla hayat buluyor. Feryal Sepin’in kendine özgü vokal tonu ve duygusal yaklaşımı, şarkıya derinlik kazandırıyor ve dinleyicileri müziğin büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor.

Mahzen Media etiketiyle yayınlanan ve 110 milyon dinlenmeye ulaşan “Karalaya Karalaya”nın ardından “Yok Tabi”, dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Şarkının etkileyici melodileri, güçlü sözleri ve Mustafa Ceceli’nin başarılı aranjesi, müzikseverleri kendine çekiyor ve onlara duygusal bir bağ kuruyor.

Deniz Akel’in yönetmenliğini üstlendiği şarkının klibi de büyük bir beğeniyle karşılanıyor. Hakan Kaftanoğlu’nun görüntü yönetmenliğini üstlendiği klip, görsel bir şölen sunuyor ve şarkının anlatımını destekleyen özgün bir atmosfer yaratıyor.

Prodüktörlüğünü Tolga AYKUT’un üstlendiği “Yok Tabi”, müzikseverlere enerji dolu bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Feryal Sepin’in “Yok Tabi” adlı yeni şarkısı, müzikseverler arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Bu başarılı çalışma, Feryal Sepin’in müzikal kariyerine yeni bir soluk getirirken, dinleyicilerine unutulmaz bir müzik deneyimi sunmayı amaçlıyor. Şarkının yayınlanmasıyla birlikte herkesi keyifli dinlemeler bekliyor!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir