enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

Tekkeköy’de Sünnet Şöleni Hazırlıkları Sürüyor

Tekkeköy’de Sünnet Şöleni Hazırlıkları Sürüyor
26.07.2023
1
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi her yıl düzenlediği sünnet şöleni ile ilçede erkekliğe ilk adımı atacak çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın göreve gelmesiyle başlatılan ve geleneksel hale gelen şölen için kayıtlar 31 Temmuz Pazartesi gününe kadar kabul edilecek.
Bu yıl 13 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Tekkeköy Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni içinse hazırlıklar tüm hızıyla sürdürülüyor. Tekkeköy Belediyesi yanındaki etkinlik alanında 14.00 – 21.00 saatleri arasında yapılacak şölende çocukları, yüz boyama, çocuk oyunları, çizgi film kahramanları, tahta bacak, palyaço, ilizyon gösterileri gibi birçok etkinlik karşılayacak. Şölende ayrıca düzenlenecek konvoyla çocuklara ilçe turu yaptırılacak.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Ailemizin bir ferdi olarak gördüğümüz yediden yetmişe tüm ilçe halkımızın her zaman yanındayız. Bu yıl da düzenleyeceğimiz sünnet şölenimiz ile evlatlarımızın sünnetinden, sünnet kıyafetine kadar tüm masraflarını karşılayarak onların ve ailelerinin bir kez daha yanlarında olacağız. Erkekliğe ilk adımı atan çocuklarımızın bu özel günü ailelerin yanı sıra bizlere de sevinç ve mutluluk yaşatıyor. Bu etkinliğimiz için hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir