enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2192
EURO
34,6512
ALTIN
2.396,06
BIST
10.235,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

Sema Silkin Ün Obamız Şen Toyumuz Kutlu Olsun Dedi

Sema Silkin Ün Obamız Şen Toyumuz Kutlu Olsun Dedi
29.09.2023
6
A+
A-

Sema Silkin Ün Obamız Şen Toyumuz Kutlu Olsun Dedi

Haber : Murat Genç

Denizli’de gelenekleri yaşatmak, yerelde kültürel faaliyetlerde bulunmak ve kaynaşmaya vesile olmak amacıyla Denizli Yörükleri Derneği tarafından 8.’si düzenlenen “Denizli Yörük Toyu” programı renkli görüntülere sahne oldu.  Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün programda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

Adımını attığı, toprağına bastığı her diyarı vatan kılan yörükleri selamlıyorum. Yörüklerin hikayesi Asya derinliklerinden Avrupa’ya uzanan bir yolculuğun hikayesidir Atalarımız yürüyerek tarih yazdığı o yolculuklarda toprağına bastıkları diyarların, selam verdikleri insanların inançlarından geleneklerinden istifade etmiştir. Mekan anlayışları bunun en güzel örneğidir.
Çadırlarını islamın beş şartını ve tevhid anlayışını simgeleyen direklerle kurarlar. Bugün de yörükler bu tarihi misyonla sivil toplum kuruluşlarımızın böyle gayretli çalışmalarıyla dünyanın dört bir yanına yörük kültürünü taşımaya devam edecekler.

Gökkubbe çadırımız
Güneş meşalimiz olsun
Obamız şen
Toyumuz kutlu olsun

145018 20230928 174937

Sema SİLKİN ÜN
28. DÖNEM SAADET PARTİSİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ

(İstanbul / Üsküdar – 1981, Ahmet, Ayşe.)

Sosyal Politikalar Uzmanı; Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi Bölümünü bitirdi. Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Sosyal Siyaset Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. Almanya’nın Bremen Üniversitesinde misafir öğrenci olarak bulundu. Hâlen Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ana Bilim Dalında doktora tez çalışmasını yürütmektedir.

Başta KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik ve mütevelli heyet üyeliği yaptı. Akademik yayınları dışında gazete ve dergilerde güncel politikaya ilişkin yazıları yayımlandı. Özel sektörde dış ticaret uzmanı olarak çalıştı. Üsküdar Belediyesinde yöneticilik görevlerinde bulundu. Cumhurbaşkanı danışmanı olarak görev aldı.

2019’da Gelecek Partisinin kurucu kadrosunda yer aldı; Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. İyi düzeyde İngilizce ve temel düzeyde Arapça ve Almanca bilen Silkin Ün, evlidir.

145049 20230928 175010

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir