enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2501
EURO
34,7999
ALTIN
2.424,73
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
17°C
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Samsunlu şair yazar Durmuş TUNACIK şiir kitabını çıkardı

Samsunlu şair yazar Durmuş TUNACIK şiir kitabını çıkardı
22.08.2021
50
A+
A-

Samsunlu şair yazar Durmuş TUNACIK 11. İnc Bir Dünya Hayalim var şiir kitabını sanat ve şiir severlere beğenisine sunmak için çıkardı.

1977 Yılında Samsun’da doğan şairimiz, İlk ve Orta okul hayatını Samsun Taflan İlk öğretim, Lise tahsilini Samsun Endüstri Meslek lisesinde tamamlayarak meslek hayatına atılmış oldu! Şairimiz, şiir yazmaya Orta okul zamanlarında yazmaya başlamış, İlk öğretim öğretmenlerinin şiire olan ilgisini fark ederek şiir yarışmasına katılmasını sağlarlar ve şairimiz de öğretmenlerini mahcup etmez ve okul birincisi olur..
Şairimiz, 1977 Yılında Askerlik vazifesini tamamlarken önce Annesini, Askerlik sonunda da babasını kaybeder. Şairimiz kendisini daha çok sanata ve şiire vererek bu güzel eserleri çıkarmasına sebep olur.
Şairimizin eserleri bazı gazetelerde yayınlanmış, Samsun’un bir yerel kanalında da ara sıra şiir programı yapmaktadır. Şairimiz evli biri kız diğeri erkek iki çocuk babasıdır.
Ayrıca şairimiz Samsun İlk Adım Belediyesinin Samsun’lu şair yazar Cemal SAFİ adına düzenlenen 2200 kişinin katıldığı ikinci şiir yarışmasında 51. Olarak kendisini değerli bir şair ve yazar olduğunu Sanat ve şiir sever dostlara göstermiş olur!
Şairimiz daha önce çıkartmış olduğu şiir kitapları, Sevda Pınarı, Sevda Pınarı 2, Sevda Pınarı 3, Sevda Pınarı 4, Sevda Pınarı 5, Sevda Pınarı 6, Sevda Pınarı 7, Kardelen, Sevda Pınarı Şiir Albümü, Bana Deli Dediler 1, Bana Deli Dediler 2, ve Senden İbaret olarak yayınlanmıştır.

Samsun’lu Şairimiz Durmuş TUNACIK Bey’e Samsun Mega Haber olarak bundan sonraki yaşamında başarılar diler, Kalbi ve yüreği hep sevgiyle olmasını dileriz…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir