enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Çok Bulutlu
18°C

Ilgaz Belediyesi Kültür Gezileri erkeklere yönelik olarak devam ediyor

Ilgaz Belediyesi Kültür Gezileri erkeklere yönelik olarak devam ediyor
15.09.2023
1
A+
A-

Ilgaz Belediyesi kültür gezileri devam ediyor. 14 Eylül akşamı bayanlar için son otobüslerin kalkacağı kültür gezileri ERKEKLERE yönelik olarak devam edecek. 

Erkekler için ilk aracı 17 Eylül 2023 Pazar günü kaldıracaklarını söyleyen Ilgaz Belediye Başkanı Mehmed Öztürk gezilerle ilgili açıklamasında şu noktalara değindi:

“Konya, Bursa ve Çanakkale gibi kültürel açıdan önemli illerimize gitme imkanı bulamayan vatandaşlarımıza yönelik gezilerimiz geçen sene olduğu gibi bu sene de devam ediyor. Geçen sene Konya iline gezimizi gerçekleştirmiştik. 

Bu sene Bursa ve Çanakkale illerine yaptığımız; halkımızın büyük ilgi ve beğenisiyle karşılanan gezilerimize devam ediyoruz. Eylül ayı itibariyle başlattığımız kültür gezilerinde 460 hanım kardeşimizi BURSA ve ÇANAKKALE illerine ücretsiz bir şekilde götürmüş bulunmaktayız. 

ŞİMDİ SIRA ERKEKLERDE diyerek 17 Eylül’den itibaren erkekler için otobüsleri kaldırmaya başlayacağız. İlçemizde ikamet eden 18 yaş üstü tüm erkeklerin katılabileceği şekilde BURSA-ÇANAKKALE gezilerimize kayıtlar devam ediyor. Gezilerimiz hakkında 0 376 416 10 03 no’lu telefonumuzu arayarak bilgi alabilir, belediyemize başvurarak kayıt yaptırılabilirsiniz.” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir