enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
17°C
Samsun
17°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
16°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C

Büyükşehir Belediyespor’dan Sporculara Özel Kahvaltı

Büyükşehir Belediyespor’dan Sporculara Özel Kahvaltı
14.08.2023
5
A+
A-
Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde atletizm, badminton, boks, eskrim, güreş, kano, kick boks, taekwondo ve voleybol spor dallarında antrenmanlarına devam eden ve bir kısmı da milli olan 110 sporcu ile antrenörleri için özel kahvaltı programı gerçekleştirildi. Samsunum-1 Gemisi’nde düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İdris Akdin, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin de katıldı. Amatör branşların yer aldığı Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübünde 85’i milli olmak üzere 450 lisanslı sporcu bulunduğu belirtildi.
Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız
Kahvaltı programında konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, Samsun’un çocuklarının gençlerinin spora oldukça yatkın olduklarını belirterek “Kentimizde çok yetenekli sporcularımız var. Bizler bu şehrin çocuklarına spor alanında her türlü desteği vermek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu noktada amatör sporcularımızı destekliyoruz. Sizlerin katılacağınız şampiyonalarda daha nice güzel başarılar elde edip madalyalar kazanacağınıza inancımız tam. ‘Spor kenti’ Samsun’da sizlerin daha iyi noktalara gelmeniz için Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in öncülüğünde çalışmaya kente yeni spor yatırımları kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.
64d90dc03c063Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Savaş Keskin ise amatör branşlarda yer alan sporcuların gelişimi ve sporcu sayısının artması için için her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek “Biz yaz-kış yaptığımız faaliyetlere devam ediyoruz. ‘Spor kenti’ Samsunumuzda nice milli sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Gerek kamplarımıza, gerek yaz spor okullarımıza katılım çok yüksek” diye konuştu.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir