enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5309
EURO
34,9239
ALTIN
2.438,07
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Az Bulutlu
18°C
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

Zorlu: “Aklın ve bilimin eşiğinde bireyler yetiştireceğiz”

Zorlu: “Aklın ve bilimin eşiğinde bireyler yetiştireceğiz”
03.08.2021
46
A+
A-

Zorlu: “Aklın ve bilimin eşiğinde bireyler yetiştireceğiz”2975a92d ae6d 4786 8c90 e1ad9673c4d0a402820e c6a3 4fb2 8409 98c4dcaca3ac
Zorlu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Engin Zorlu, Atatürk’ün ilke ve inkılâplarının ışığında aklın ve bilimin ışığında bireyler yetiştirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
2021- 2022 eğitim öğretim yılında, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak yeni kampüslerinde eğitime başlayacaklarının belirten Engin Zorlu, tüm yatırımlarını eğitime yaptıklarını söyledi.
Zorlu Eğitim Kurumlarının vizyon ve misyonu hakkında açıklamalarda bulunan Zorlu şunları söyledi:
“2008 yılından buyana yıllardır eğitim öğretim dünyasının gerek eğitimci, gerek idareci gerekse yönetim kurulu başkanı olarak bir parçası olmanın haklı gururunu yaşıyorum.
Samsun’dan doğan güneşin ışığında, onun ilkelerine sadık, vatan ve millet için aklın ve bilimin ışığında emin adımlarla ilerlememizi sürdürmekteyiz.
Tüm yatırımlarımızı eğitime yapmış bir aile olarak gelişen ve değişen bilimin ışığında inovasyona ayak uydurarak eğitimin en gerekli niteliklerini yapmaktayız.
Gücümüzü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alarak sonsuz sevgi ve saygı ile Samsunumuz için içimizdeki eğitim aşkıyla alanında bir numara olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.
Kurumumuz, akademik güç olarak bu lokasyonda tek olmanın yanında eşsiz doğa güzelliklerine de sahiptir. Hedefimiz akademik değeri güçlü insan ve doğayı seven bireyler yetiştirmektir”
VİZYONUMUZ
“3-17 yaş arası çocuklara akademik gelişimin yanında fiziksel ve zihinsel gelişimlerini de önemsiyoruz. Bu anlayış çerçevesinde nitelikli çalışma arkadaşları ve gerekli materyaller ile eğitim ve öğretim basamaklarını destekliyoruz. İnsanlığa, şehrimize, ailemize, sevgi ve sağlıkla büyüyen akademik değerleri yok olmadan öğrenen bireyler yetiştirmeyi vizyon ediniyoruz”
MİSYONUMUZ
“Eşit ilkeler doğrultusunda inovasyon değerlerin ışığında akademik ve sosyal değerleri yüksek bir kurum olmak en güçlü misyonumuzdur.
Şehrimiz için, çocuklarımız için, eğitim öğretim için bir melek aşkı ile şehrimizin lideri olma yolunda emin adımlarımızı bir biri ardına atacağız”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir