enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3549
EURO
34,7874
ALTIN
2.394,14
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Hafif Yağmurlu
15°C
Samsun
15°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
15°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Yenilenen Mağazamıza Bekliyoruz..

Yenilenen Mağazamıza Bekliyoruz..
17.01.2022
32
A+
A-

Osman Türk,Yılların deneyimi ile müşterilerimize sunduğumuz güler yüzlü ve kaliteli hizmetle Samsun’dan dünyaya açılan yeni bir Vizyon ile siz değerli müşterilemiz’in yenilenmiş mağazamız ile hizmetindeyiz dedi.

1996 yılında kuyumculuk sektörüne adım atan Osman Türk deneyimli ekibi ile Vizyon Kuyumculuk Mağazası ile sizlere en iyi ürünleri sunabilmeyi başarabilmenin gururunu yaşıyoruz.

Topraklarımızın verimliliği ve kültürel zenginliğinden beslenerek firma olarak ürünlerimize özen, saygı ve değer vererek sizlere sunmaktayız.

Osman TÜRK,Pırlanta ve elmas taşlarda süsleme firmamız tarafından sağlanmakta olup butik tasarım alanında yenilikçi fikirlere imza atabilmenin gururunu yaşamaktayız.
Ürünlerimiz sadece yurt içinde değil yurt dışına da önem, saygı ve değer kazanmaktadır. Bugün sunduğumuz kaliteli hizmeti yarın da sunmaya devam edeceğiz.Kuyumculuk da yılların tecrübesi ile Samsun ve Bölgesine hizmet veren Vizyon pırlanta-Kuyumculuk Altın ve mücevheratın günlük yaşamındaki önemini çok iyi biliyoruz diyerek konuşmasını şöyle tamamladı,TÜRK,Kuyumculukta Güven-özveri ve kalitenin esas olduğuna inanıyoruz bu inanç ve özveri ile sizlere hizmet etmek için varız özel günlerinizde hayallerinizi süsleyecek unutulmaz anlarınıza tanıklık edecek takıların muhteşem enerjisi hayatınıza Vizyon katsın.

Osman TÜRK,Hayallerinizi alıp bize gelin; çünkü “Biz bir aileyiz “parolası ile hizmet vermekten onur duyuyoruz pırlanta kolyeler,pırlanta yüzükler,pırlanta küpeler,pırlanta bileklikler ve elmaslar aradığınız her şeyi mağazamızda bulabilirsiniz diyerek Samsun ve Bölge halkını beklediklerini ifade etti.

531196cf 0d3f 43bc 980f 71bf89b4a2839544bf66 d067 4565 845e 351418ac20b6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir