enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun
Parçalı Bulutlu
19°C
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Hafif Yağmurlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

Van Büyükşehir’den Çaldıran’da beton yol çalışması

Van Büyükşehir’den Çaldıran’da beton yol çalışması
15.09.2023
4
A+
A-

Van Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en soğuk ilçesi olan Çaldıran’da beton yol çalışması yapıyor. 3 mahalle ve 1 mezra yoluna uygulanan beton yol çalışmaları sürüyor.

Kent genelinde yol ve asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Bitümlü Sıcak Karışımlı asfalta (BSK) göre daha ekonomik ve daha kaliteli olan Silindirle Sıkıştırılmış Beton (SSB) yol çalışmalarına da devam ediyor. Kentteki ilk uygulamasını geçtiğimiz yıllarda yapan ve olumlu sonuçlar alan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Çaldıran ilçesinde 13 kilometrelik beton yol çalışması yapıyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca yapılan çalışmalarla Osmanlı, Umuttepe Aşağı Kuyucak grup mahalle yolu tamamlanırken, Atyoran Mezra yolunda ise çalışmalar sürüyor.

Toprak işleri, Sanat yapıları ve PMT serimi yapılan yollar, beton seriminin ardından mahalle sakinlerinin kullanımına açılacak.  

Yapılan çalışmalarla yolları daha konforlu ve güvenli hale gelen mahalle sakinleri ise Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

sanalbasin.com üyesidir